Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Arvioi työ- ja toimintakykyäsi Omavire-palvelussa

Jaa

Omavire-palvelu on tarkoitettu työikäisille asukkaille työ- ja toimintakyvyn itsearviointiin.

Kuvassa kädessä oleva älypuhelin, jonka näytöllä näkyy erilaisia värikkäitä esineitä.
Kuva: Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Omavire-palvelu tarjoaa tietoa ja tukea muun muassa:

  • arjen sujuvuuteen
  • henkiseen hyvinvointiin
  • ammattitaitoon ja sen kehittämiseen
  • tulevaisuuden suunnitteluun

Palvelun avulla voit tunnistaa työ- ja toimintakykyysi liittyvät vahvuutesi ja kehittämiskohteesi sekä tehdä erilaisia testejä ja tehtäviä. Voit käyttää palvelua itsenäisesti tai yhdessä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Voit käyttää palvelua itsenäiseen työskentelyyn anonyymisti tunnistautumatta palveluun. Tunnistautumalla palveluun yhteistyö ammattilaisen kanssa mahdollistuu. Voit hallita ja jakaa itsearviointitietoa ammattilaiselle sosiaali- ja terveydenhuollon asiakaskäyntejä varten antamalla luvan tietojen luovutukseen palvelussa. Tätä varten sinulla tulee olla asiakassuhde ammattilaiseen pilotoinnin aikana. 

Omavire-palvelua pilotoidaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella 2.9.-31.12.2024 välisenä aikana. Tuona aikana Pohteen alueen asukkailla on mahdollisuus testata palvelua. Annathan palautetta kehitteillä olevasta palvelusta sähköisellä kyselyllä, johon vastataan anonyymisti.

Omavire-palvelua pääset testaamaan tästä Omavire

Palautelomakkeen pääset täyttämään tästä Omavire - palautekysely

Skannaamalla QR-koodin voit antaa palautteen mobiililaitteellasi.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue on mukana kehittämässä digitaalista työ- ja toimintakyvyn itsearviointityökalua osana Euroopan unionin rahoittamaa Suomen kestävän kasvun hanketta. Palvelun teknisestä toteutuksesta vastaa DigiFinland. 

Lisätietoa Omavire-palvelun kehittämisestä: Omavire - Työ- ja toimintakyvyn itsearviointi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye