Suomen Palloliitto

Pikkuhuuhkajien mediaohjelma syyskuun EM-karsintaotteluihin

Jaa

Syyskuun otteluissa Suomen U21-maajoukkue (2002 ja myöhemmin syntyneet) kohtaa Armenian Jerevanissa 6.9. ja Romanian Tampereella 10.9.

Pikkuhuuhkajilla on edessä neljän ottelun EM-karsintasyksy, jonka panoksena on kisapaikka Slovakian lopputurnauksessa 2025. Kuuden pelatun ottelun jälkeen Pikkuhuuhkajat on karsintalohkossaan kolmantena - kolme pistettä saman verran otteluita pelanneen Romanian ja neljä pistettä Sveitsin perässä.  

Yhdeksän lohkovoittajan lisäksi kolme parasta lohkokakkosta saa suoran paikan EM-kisoihin, kun muut lohkokakkoset puolestaan pelaavat kaksiosaiset jatkokarsinnat kolmesta viimeisestä lopputurnauspaikasta. 

Keskiviikkona 28.8. julkaistuun syyskuun joukkueeseen on tehty yksi muutos. Juho Talvitie on joutunut jäämään sivuun, ja hänen tilalleen on nimetty Ilveksen Marius Söderbäck. 

Pikkuhuuhkajien mediaohjelma (kaikki ajat Suomen aikaa): 

Keskiviikko 4.9. Mediatunti klo 10.30-11, Jerevan / puhelinhaastattelut 
Torstai 5.9. Mediatunti klo 14-14.30, Tampere / puhelinhaastattelut
Perjantai 6.9. Armenia-Suomi, Jerevan, klo 19
Sunnuntai 8.9. Mediatunti klo 11.30-12, Scandic Tampere Station / puhelinhaastattelut 
Maanantai 9.9. Mediatunti klo 15-15.30, Scandic Tampere Station / puhelinhaastattelut
Tiistai 10.9. Suomi-Romania, Tammelan stadion, Tampere, klo 18 

Lisätietoja: 
Niko Tykkyläinen, U21-maajoukkueen tiedottaja  
040 559 0646  
niko.tykkylainen(a)palloliitto.fi  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Palloliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye