Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueen puhelinvaihde palvelee 9.9. alkaen kello 7-23

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen puhelinvaihteen palveluaika muuttuu 9.9.2024 alkaen. Siitä alkaen vaihde palvelee päivittäin kello 7–23 nykyisen ympärivuorokautisen palvelun sijaan.

Vaihteen numeroon tulee yöksi sulkutiedote. Päivystyksellistä hoitoa tarvitsevat ohjataan soittamaan suoraan päivystysapuun. Jos asiana on omaisen tiedustelu yöaikaan sairaalaan saapuneesta potilaasta tai Pirkanmaan hyvinvointialueen ulkopuolelta tuleva ammattilaiskonsultaatio, soittajaa kehotetaan odottamaan puhelun yhdistymistä eteenpäin.

Pirkanmaan hyvinvointialueen puhelinvaihteen toiminnasta vastaa tukipalvelujen asiakaspalvelukeskus. Öisin puhelinvaihteeseen tulleiden puheluiden määrä on ollut vähäinen, muutama prosentti kaikista vaihteeseen saapuvista puheluista vuorokaudessa. Yöaikaiset puhelut ovat olleet ensisijaisesti potilastiedusteluja, ammattilaisten konsultaatiopuheluja ja yhteydenottoja, jotka kuuluvat päivystysavun numeroon 116 117. 

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan hyvinvointialue

Olemme Suomen suurin hyvinvointialue ja Pirkanmaan suurin työnantaja. Toteutamme alueellamme lakisääteistä ja valtion ohjaamaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen uudistusta. Pirkanmaalla muutokseen sisältyy laaja palveluverkon uudistus, jossa otetaan käyttöön myös uusia digitaalisia ja liikkuvia palveluja. Lisätietoja meistä pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye