Svenska handelshögskolan

Hanken Pohjoismaiden kolmen parhaan kauppakorkeakoulun joukossa

Jaa

Kauppakorkeakoulu Hankenin maisteriohjelma on sijalla 57 Financial Timesin tämänvuotisessa Masters in Management -rankingissa. Tulos antaa Hankenille erinomaisen arvosanan, sillä se on yksi Pohjoismaiden kolmesta korkeimmalle sijoittuneesta kauppakorkeakoulusta. Financial Times rankkaa vuosittain maailman parhaat kauppakorkeakoulut, jotka tarjoavat taloustieteen maisteriohjelmia.

Kauppakorkeakoulu Hanken
Kauppakorkeakoulu Hanken Hankenin arkisto

Viime vuosina Hanken on sijoittunut Financial Timesin rankingissa erittäin hyvin, sillä yliopiston maisteriohjelma sijoittui 62. sijalle (2022) ja 46. sijalle (2023).

– Olemme tyytyväisiä siihen, että Hankenin maisteriohjelma on edelleen korkealla sijalla maailmalla ja Pohjoismaiden kärkisijoilla. Kehitämme jatkuvasti koulutustamme, ja tänä vuonna Hankenissa aloitti opintonsa ennätysmäärä sekä suomalaisia että ulkomaisia opiskelijoita, sanoo rehtori Ingmar Björkman.

Maailmassa on noin 14 000 kauppakorkeakoulua. Näistä 100 pääsee Financial Timesin rankingiin. Listan kärjessä ovat St. Gallenin yliopisto, HEC Paris ja INSEAD, kun taas Tukholman kauppakorkeakoulu, Lundin yliopiston kauppakorkeakoulu ja Hanken ovat Pohjoismaiden korkeimmalle rankatut kauppakorkeakoulut.

Hanken menestyy rankingissa erityisen hyvin, kun tarkastellaan työllistymisastetta kolme kuukautta valmistumisen jälkeen ja alumnien tyytyväisyyttä koulutukseensa. Sijoitus määräytyy suurelta osin kolme vuotta aiemmin maisterin tutkinnon kyseisestä yliopistosta suorittaneille alumneille tehdyn kyselyn sekä yliopistojen itsensä toimittamien tilastojen perusteella.

Lue lisää rankingista Financial Timesin verkkosivuilta.

Lisätietoja:

Ingmar Björkman
Rehtori, Kauppakorkeakoulu Hanken
P. +358 40 704 0291
Sähköposti: ingmar.bjorkman@hanken.fi

Tietoja julkaisijasta

Kauppakorkeakoulu Hanken on Suomen vanhin kauppakorkeakoulu, joka toimii
Helsingissä ja Vaasassa. Se on johtava, kansainvälisesti akkreditoitu yliopisto, jolla on yli
sadan vuoden kokemus koulutuksesta ja tutkimuksesta talouden ja kauppatieteiden aloilta.
Kaikki Hankenin opetus perustuu sen korkeatasoiseen tutkimukseen. Hankenilla on läheiset
suhteet yritysmaailmaan ja yli 14 000 alumnin verkosto yli 70 maassa.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Svenska handelshögskolan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye