Espoon kaupunki - Esbo stad

Sykettä syksyyn -juhla kutsuu seniorit kulttuurin ja iloisten kohtaamisten pariin

Jaa

Espoon vanhusneuvosto järjestää senioreille perinteisen Sykettä syksyyn -juhlan sunnuntaina 6. lokakuuta 2024 Espoon kulttuurikeskuksessa. Luvassa on iloinen iltapäivä täynnä mukavia kohtaamisia ja viihdyttävää ohjelmaa, kuten kuorolaulua, kansantanssia ja Espoon vuoden eläkeläisen julkistus. Tervetuloa viettämään iltapäivää hyvässä seurassa!

Abstrakti maalaus, jossa on värikkäitä lehdenmuotoisia kuvioita, kuten oranssia, keltaista, vihreää ja violettia.
Sykettä syksyyn -juhla, kuva Maila Lyyjynen

Tilaisuus alkaa klo 14.00 kahvitarjoilulla sekä Espoon ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen senioripalveluiden esittelyllä Kulttuurikeskuksen aulassa.

Ohjelma Tapiola-salissa käynnistyy klo 15.00, jolloin vanhusneuvoston puheenjohtaja Olli Männikkö toivottaa vieraat tervetulleiksi. Juhlan aloittaa perinteiseen tapaan Espoon sotaveteraanikuoro juhlallisella esityksellään.

Juhlapuheen pitää tänä vuonna vastavalittu Euroopan parlamentin jäsen, kenraalimajuri evp Pekka Toveri.

Perinteisiin esiintyjiin lukeutuva Furorna-kuoro ilahduttaa jälleen yleisöä, ja uutuutena lavalle nousee Suomen ukrainalaisten kuoro Kalyna, joka tuo mukanaan kansainvälistä väriä juhlaan.

Tapahtuman kohokohtia on Espoon vuoden 2024 eläkeläisen julkistaminen. Juhlassa nousee esille myös tänä vuonna 100-vuotias Espoon kansallispuku, jota juhlistetaan Leppävaaran eläkkeensaajien tanhuryhmä Virkeiden, lauluryhmä Leppälintujen ja Soukan kansantanssijoiden upealla yhteisesityksellä.

Juhlan päättää Espoon musiikkiopiston Kameleontti-kuoron esitys ja yhteisesti laulettava Maamme-laulu.

Tervetuloa mukaan nauttimaan juhlahumusta ja kohtaamaan uusia ja vanhoja ystäviä!

Tapahtumaan järjestetään ilmaiset bussikuljetukset eri puolilta Espoota. Niiden aikataulut löytyvät Espoon kaupungin verkkosivuilta: Bussikuljetukset Sykettä syksyyn -juhlaan 2024

Juhlan ohjelma tapahtumasivulla: Sykettä syksyyn 2024.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Erja Tikka
Espoon vanhusneuvoston jäsen, ulkoasiainneuvos
040 532 9764
erjahannele.tikka@gmail.com

Linkit

Espoon kaupunki

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan kokouksesta 11.9.202411.9.2024 18:12:43 EEST | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunta päätti kokouksessaan, että Espoonlahden alueella sijaitsevien ryhmäperhepäiväkotien Pihlajan ja Vaahteran toiminta päättyy 31.7.2025 mennessä. Molempien ryhmäperhepäiväkotien tilat on alun perin suunniteltu asunnoiksi eivätkä ne täytä nykyisiä varhaiskasvatuksen tilavaatimuksia. Tilat eivät ole esteettömät ja niissä on runsaasti korjaustarpeita. Näistä syistä kaupunki luopuu varhaiskasvatustoiminnasta tiloissa. Päätös on kasvun ja oppimisen toimialan palveluverkkoperiaatteen mukainen. Lautakunta on aiemmin linjannut, että varhaiskasvatuksen palveluverkkoa kehitetään mm. luopumalla harkitusti pienistä, epätarkoituksenmukaisista ja huonokuntoisista tiloista. Lautakunta hyväksyi muut asiat esityslistan mukaisesti.

Espoon harrastuspolku tarjoaa yli 200 maksutonta harrastusryhmää 3.–9.-luokkalaisille4.9.2024 10:18:03 EEST | Tiedote

Harrastamisen Suomen mallia Espoossa toteuttavan Espoon harrastuspolun maksuttomat harrastusryhmät käynnistyvät 16.9.2024 alkaen. Yli 200 harrastusryhmässä on tarjolla monenlaista tekemistä: taideharrastuksia, liikunta- ja ulkoiluharrastuksia, käsillä tekemistä, ruoanlaittoa ja digitaalisia harrastuksia. Ilmoittautuminen harrastuksiin on käynnistynyt torstaina 29.8.2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye