Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

EU-valiokunta ja suuri valiokunta tapaavat Hanasaaressa

Jaa

Ruotsin EU-lautakunta ja Suomen eduskunnan vastaava elin suuri valiokunta kokoontuvat 16.–17. syyskuuta 2024 neuvotteluihin Hanasaareen. Tervetuloa lehdistötilaisuuteen 17. syyskuuta klo 13.00.

Foto: Robert Lindström

Kesän europarlamenttivaalien jälkeen EU:lla on edessään laaja uudistustyö, joka kattaa kaiken valmius- ja kilpailukykyasioista ympäristöpolitiikkaan.

Ruotsin EU-lautakunta ja Suomen eduskunnan suuri valiokunta kokoontuvat 16.–17. syyskuuta 2024 Hanasaareen keskustelemaan tulevista uudistuksista ja niiden käsittelystä.

Kokousten yhteydessä järjestetään seminaari, johon osallistuu molempien EU-valiokuntien jäseniä sekä asiantuntijoita, kuten Euroopan parlamentin entinen varapuheenjohtaja Heidi Hautala, Ruotsin Eurooppa-tutkimusinstituutin Siepsin johtaja Göran von Sydow ja College of Europen vieraileva tutkija Ricardo Borges de Castro.

Median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan Hanaholmen Europe Talks 2024 -seminaariin sekä EU-lautakunnan ja suuren valiokunnan puheenjohtajien erilliseen lehdistötilaisuuteen, joka järjestetään 17. syyskuuta.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat myös tervetulleita nauttimaan lounasta paikan päällä Hanasaaren ravintola Platsissa klo 12–13 välillä.

EU-valiokunnan ja suuren valiokunnan lehdistötilaisuus

Aika: 17.9.2024 klo 13.00–13.30

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, 02100 Espoo   

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 16.9. klo 16.00 mennessä: hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh.: +358 40 767 7373

Yhteyshenkilö, suuri valiokunta: Rami Kurth, viestintäasiantuntija, Eduskunnan viestintä, rami.kurth(at)eduskunta.fi, puh. +358 50 574 0596

Yhteyshenkilö, EU-lautakunta: Helena Fridman Konstantinidou, helena.fridman.konstantinidou(at)riksdagen.se, puh. +46 72 534 6072

Hanaholmen Europe Talks 2024 -seminaari

Aika: 17.9.2024 klo 9

Paikka: Hanasaaren Auditorio Celsius

Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu tästä: www.hanaholmen.fi/event/hanaholmen-europe-talks-2024/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye