Karisto

Tervetuloa Katajamäen naapuriin!

Jaa

Rakastettu sarja jatkuu kirjailijapari Anneli Kivelän ja Pirta Syrjänevan yhteistyönä.

​Anneli Kivelä — Pirta Syrjäneva ​

Katajamäen naapurissa

Ilmestyy helmikuussa 2025

Anneli Kivelän luoma Katajamäki-sarja on suomalaisten mielenmaisema, ja uutta romaania aletaan odottaa heti kun edellinen on laskettu käsistä. Juuri ilmestynyt Katajamäki riemuitsee on jo Kivelän seitsemästoista Katajamäki-tarina.

Nyt sarjan kirjoittaja-aisapariksi Anneli Kivelän rinnalle on asettunut hänen pitkäaikainen kustannustoimittajansa Pirta Syrjäneva, joka tuntee Katajamäen kuin omat kotikulmansa. ”Tosi jännittävää ja hauskaa päästä ihan itsekin sekoittamaan Katajamäen elämänmenoa, kun on vuosien ajan tehnyt mukavaa yhteistyötä Annelin kanssa hänen kirjojensa toimittajana”, hän kertoo.

Uusi kirjasarja on saanut nimekseen Katajamäen naapurissa. Sarjassa esiintyy Katajamäestä tuttuja henkilöitä, joiden elämään uudet tuttavuudet tuovat hykerryttävää pilkettä.

Anneli Kivelä kertoo viettäneensä hupaisaa aikaa katajamäkeläisten kanssa vuodesta 2006 alkaen. ”Olen todella iloinen, että yhteydenpito jatkuu edelleenkin, joskin hiukan uudenlaisessa muodossa!”

"Sydämessä läikähtää Annelin ja Pirtan ainutlaatuisen yhteistyön vuoksi", Kariston kustannuspäällikkö Silka Raatikainen hymyilee. ” Tulemme taatusti nauttimaan tämän entistä tiiviimmän yhteistyön hedelmistä, jotka vievät meidät tuttuihin maisemiin Katajamäen ja Karimon raitille.”

Lisätiedot: Hanna-Leena Soisalo, hanna-leena.soisalo@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Karisto

Anu Holopaisen Salome kertoo kolmiodraamasta, jonka yhtenä osapuolena onkin kone – Äänikirjassa Salomen osuudet lukee tekoäly30.5.2024 12:26:04 EEST | Tiedote

Salome on ravisuttava kuvaus rakkaudesta, tekoälystä ja ihmisyydestä. Millainen on parisuhde koneen kanssa? Mitä tapahtuu, kun ihmiseltä oppivan koneen oma tietoisuus herää? Voiko kone olla mustasukkainen? Entä voiko sen kriisin tullen vain sammuttaa? Salomen äänen on antanut äänikirjaan näyttelijä Jane Kääriäinen. Ääni on tuotettu tekoälyllä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye