Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasalaisartistien katselmukset lokakuussa – haku avoinna 27.9. saakka

Jaa

Vaasalaisia artisteja ja bändejä kutsutaan esittelemään musiikkiaan Feasta-artistikatselmuksissa median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille 18.–19.10.2024. Ilmoittautua voi 27.9. saakka.

Tapahtuma järjestetään Vaasassa nyt kuudetta kertaa perjantaina 18.10.2024 ja lauantaina 19.10.2024 klo 19–23. Paikkana on Kulttuuritalo Fanny (Kirkkopuistikko 34), josta tapahtuma lähti liikkeelle vuonna 2018.

Mukaan voivat hakea kaikkien musiikkityylien edustajat, mutta ainakin yhden esitettävän kappaleen tulee olla omaa tuotantoa. Lisäksi esiintyjien tulee olla vaasalaisia.

Tapahtumassa on mukana raati, joka koostuu median edustajista, festivaalien ja tapahtumien järjestäjistä sekä muusikoista. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan ja antamassa vinkkejä. Raati antaa palautteen esiintyjille jälkikäteen.

Hakuaika bändeille ja artisteille on 27.9.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen max.backman@vaasa.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetetään lavakartta, musiikkinäyte, tarkemmat tiedot bändistä tai artistista ja kuva. Mukaan voi myös laittaa toiveen esiintymispäivästä.

Tapahtumassa on lavalla valmiina kiinteät rummut ja muu äänentoistoon liittyvä laitteisto ja osallistuvia bändejä on auttamassa ääniteknikko. Soittoaika esiintyjille on 10 minuuttia.

Feasta-tapahtumat ovat ikärajattomia ja ilmaisia. Tapahtumassa on rajattu anniskelualue, jota valvotaan. Järjestäjänä toimii Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyössä Volumen kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tapahtumakoordinaattori Max Bäckman, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 1831 956, max.backman@vaasa.fi

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye