Vaasan kaupunki - Vasa stad

Huutoniementien pyörätietä parannetaan – tervetuloa yleisötilaisuuteen

Jaa

Järjestämme kaikille avoimen yleisötilaisuuden Huutoniementien pyörätien perusparannuksesta. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin kautta tiistaina 17.9.2024 klo 17–18.30.

Kuva: Jenna Koivisto

Perusparannus koskee Huutoniementien pyörätietä Keskuskadun ja Haapaniementien välisellä osuudella. Kyseisen osuuden pituus on vajaa kolme kilometriä.

– Pyörätie on osittain routinut, joten niiltä osin kaikki rakennekerrokset uusitaan ja kuivatusta parannetaan. Muuten pelkkä asfaltin uusiminen riittänee. Tarkempi toteutus selviää, kun pohjatutkimukset valmistuvat, projekti-insinööri Samuli Huusko kertoo.

Perusparannus toteutetaan vuoden 2025 aikana. Töiden aloittamisesta viestitään uudestaan, kun hankkeen tarkka aikataulu selviää.

Yleisötilaisuudessa esitellään luonnos Huutoniementien katusuunnitelmasta, kerrotaan Vaasan kävelyn ja pyöräilyn edistämisestä sekä käydään yleisellä tasolla läpi vuoden 2025 suunnitellut rakentamisen kohteet.

Voit osallistua tilaisuuteen Teamsillä tämän linkin kautta: Huutoniementien pyörätien perusparannuksen yleisötilaisuus 17.9.2024 klo 17–18.30

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Samuli Huusko, projekti-insinööri
040 354 5778
samuli.huusko@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Jenna Koivisto
Lataa

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye