Podme

Piritta Hagman ja Kia Salin paljastavat uutuuspodcastissaan, millaista on urheilijan puolison todellinen arki

Jaa

Podcast-palvelu Podmen tänään 17.9. julkaisemassa Kaiken takana -podcastissa Piritta Hagman ja Kia Salin keskustelevat elämästä, tehdyistä uhrauksista ja omien unelmien siirtämisestä podcastissa vierailevien huippu-urheilijoiden puolisoiden kanssa. Podcastissaan Salin ja Hagman pyrkivät oikomaan urheilijoiden kumppaneihin usein osuvia väärinkäsityksiä.

Kia Salin ja Piritta Hagman Kaiken takana -podcastin kansikuvassa. Kuva on otettu urheilukatsomossa.
Kia Salinin (vas.) ja Piritta Hagmanin Kaiken takana -podcast alkaa Podme Premiumissa tiistaina 17. syyskuuta. He ja podissa vierailevat urheilijoiden nykyiset tai entiset puolisot kertovat totuuden siitä, millaista elämä huippu-urheilun ja siihen liitetyn glamourin takana oikeasti on. Jukka Päivinen / Podme

Kaiken takana -podcastin juontajat jakavat jaksoissa paljon myös omakohtaisia kokemuksiaan. Sekä Piritta Hagman ja Kia Salin tietävät, millaista on olla huippu-urheilijan puoliso.

Fysioterapeuttina, tv-kasvona ja podcastaajanakin tunnetuksi tullut Piritta Hagman, 45, on jääkiekkoliiga NHL:ssäkin urallaan pelanneen Niklas Hagmanin entinen vaimo, joka asui parin yhdessäoloaikana pitkään muun muassa Pohjois-Amerikassa. Piritta Hagman on matkustellut myös hiljattain nykyisen kumppaninsa, Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajan Lassi Tuovin valmennuspestien vuoksi. Seurajoukkuetasolla Tuovi valmentaa parhaillaan Japanin liigan Yokohama B-Corsairsia.

Uutta podcastia Hagmanin kanssa juontava Kia Salin, 34, on Susijengin eli Suomen koripallomaajoukkueen kapteenin Sasu Salinin vaimo, joka on podcast-juontajaparinsa tavoin asunut pitkään ulkomailla puolisonsa urheilu-uran vuoksi. Salinit asuivat vuodesta 2017 lähtien Espanjassa ja tällä hetkellä Romaniassa, jonka mestarijoukkueeseen Cluj-Napocaan Sasu Salin siirtyi tänä kesänä pitkän Espanjan-rupeaman jälkeen.

“Lätkävaimon” elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista

Podme-palvelussa tiistaina 17.9. alkavassa Kaiken takana -podissa Piritta Hagman ja Kia Salin tapaavat huippu-urheilijoiden puolisoita ja keskustelevat heidän kanssaan siitä keitä he ovat ja mitä he ovat elämässään kokeneet. 

– Kaiken takana kuvaa nimenä podcastimme vieraita hyvin, sillä tuomme esille heitä, jotka ovat huippu-urheilijan elämän keskiössä, mutta näkyvät harvoin tai eivät juuri ollenkaan suurelle yleisölle, Hagman kertoo.

Hagman ja Salin haluavat podcastissaan oikoa mielikuvia siitä, että lätkävaimon tai korispuolison arki olisi aina pelkkää glamouria, ruusuilla tanssimista ja edustamista.

Heidän mukaansa oma ura voi helposti jäädä taka-alalle, kun asiat tehdään puolison urheilu-uran ehdoilla.

– Usein kaiken sen urheilun ja glamourin takana on paljon tavallista arkea ja elämän haasteita, sekä äärimmäisen koskettavia ja inhimillisiä tarinoita, joihin kuka tahansa pystyy samaistumaan, Hagman sanoo.

– Kaiken takana on myös upeita omia uria ja saavutuksia, joista moni ei tiedä tai ei kukaan ei edes huomaa kysyä. Kaiken takana on äärimmäisen kiinnostavia ihmisiä ja elämänkokemuksia, Salin jatkaa.

Kaiken%20takana%20-podcastin%20juontajat%20Kia%20Salin%20ja%20Piritta%20Hagman%20juhlavissa%20asuissa%2C%20istumassa%20sohvalla.
Kia Salin on Suomen koripallomaajoukkueen kapteenin Sasu Salinin vaimo. Piritta Hagmanin kumppani on puolestaan niin ikään koripallomaajoukkueesta tuttu Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi. Molemmat naiset tietävät, millaista on asua ulkomailla huippu-urheilijakumppanin puolisona. Podcastissaan he jakavat paljon myös omia kokemuksiaan aiheen ympäriltä. Jukka Päivinen / Podme

Halu oikoa väärinkäsityksiä

Heistä podcast oli formaattina sarjalle juuri oikea, koska siinä kuuluu aidosti ihmisten oma ääni.

Podissa vierailevat muun muassa aitajuoksutähti Reetta Hurskeen koripalloilijakumppani Topias Palmi, jääkiekkoilija Mikael Granlundin entinen vaimo Emmi Granlund, Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen kapteenimaalivahdin Tinja-Riikka Korpelan muusikkokumppani Emilia Rinne, jääkiekkovalmentaja Olli Jokisen vaimo Katerina Jokinen, golfaaja Sami Välimäen vaimo Emilia Gustafsson ja Susijengin entisen kapteenin Shawn Huffin vaimo Tilda Huff.

Tänään tiistaina 17.9. Podme Premiumissa alkavan podcastin avausjakson vieraana on taiteilija-muusikkonakin tunnettu Emmi Granlund. Jakson voi kuunnella täältä.

Kaikkia vieraitaan uskomattoman mielenkiintoisiksi ihmisiksi kehuvat Hagman ja Salin sanovat, että vieraat ovat saaneet tuoda itsestään ja elämästään keskustelussa esiin juuri sen mitä ovat halunneet.

– Olemme koko elämämme nähneet, kuinka paljon väärinkäsityksiä ihmisillä on urheilijoiden kumppaneista ja kuinka meidät – joskus lajikohtaisestikin – laitetaan kapeaan laatikkoon, josta on vaikea edes tunnistaa itseään. Samalla kaikessa on kuitenkin totuuden siemen ja meistä on ollut mahtavaa päästä tutkimaan sitä, Hagman sanoo.

Podcast-studiossa käydyt keskustelut ovat toimineet kaksikolle myös vertaistukena. He kokevat, että tukea heidän kertomustensa kautta ovat saaneet samalla tavalla myös vieraat.

– On ollut uskomattoman koskettavaa huomata, miten samankaltaisia kokemuksia muillakin kumppaneilla on ollut. Toisaalta on ollut silmiä avaavaa kuulla tarinoita siitä, kuinka eri tavalla joku on nähnyt tai ratkaissut saman elämäntilanteen, Salin kertoo.

– Reissutyöläisen elämä tai säännöllisesti kumppanin työn takia unelmien siirtäminen tai toisen unelman toteuttamiseen panostaminen ei kosketa ainoastaan urheilijoiden puolisoita, vaan monia muitakin. Samanlaiseen elämäntilanteeseen tai samankaltaisiin kokemuksiin pystyy samaistumaan moni muukin, hän jatkaa.

Kaiken takana on jo Podmen neljäs syyskuussa julkaisema uusi podcast. Viime viikolla ensimmäiset jaksot julkaistiin Shirly Karvisen Dear Shirly -podcastista ja Anna Perhon ja Eero Hietalan toimittamasta Loukussa-sarjasta. Kuun alussa starttasi puolestaan Vivian Nickin ja Roope Salmisen viihdyttävä keskusteluohjelma Ootsä kuullut tästä?.

Syyskuun uudet podcastit

Ootsä kuullut tästä?

Ootsä kuullut tästä? -podcast on viihdyttävä ja näkökulmia tarjoava keskusteluohjelma siitä, mistä juuri nyt puhutaan. Vivian Nickin ja Roope Salmisen juontama podi kuratoi uutisvirran ja Internetin puheenaiheet kuuntelijan puolesta tuoden tiedon korviin tuoreeltaan ja napakassa paketissa.

Lue lisää podcastista täältä.

Uudet jaksot tiistaisin 3.9. alkaen. Podcast on kuunneltavissa kaikilla yleisimmillä podcast-alustoilla sekä ilman mainoksia Podme-palvelussa.

Loukussa

Loukussa on Lahko-sarjan tekijöiden Anna Perhon ja Eero Hietalan toimittama uusi podcast-sarja ihmisistä, jotka ovat ajautuneet elämässään ansaan: riippuvuuksiin, haitallisiin ihmissuhteisiin, vaarallisiin yhteisöihin tai taloudellisiin huijauksiin. Jokainen jakso kertoo yhden ihmisen tarinan siitä, miten kohtalokas erehdys ajoi vuosiksi loukkuun. Nyt he avaavat menneisyytensä kipeät kokemukset ja matkan niiden ääreltä kohti terveempää tulevaisuutta.

Lue lisää podcastistä täältä.

Uudet jaksot Podme Premiumissa tiistaisin 10.9. alkaen.

Dear Shirly

Dear Shirly on spin-off-kausi Dear Shirly ja Arttu -podcastista. Shirly Karvinen saa studioon joka viikko vieraakseen julkisuudesta tutun henkilön, jonka kanssa Karvinen pääsee ratkomaan ja pohtimaan kuuntelijoiden lähettämiä ihmissuhdepulmia.

Lue lisää podcastista täältä.

Uudet jaksot Podme Premiumissa keskiviikkoisin 11.9. alkaen. 

Kaiken takana

Millaista elämä huippu-urheilun ja siihen liitetyn glamourin takana oikeasti on? Uudessa Kaiken takana -podcastissa kuullaan totuus heiltä, jotka todella tietävät! Piritta Hagman on entinen NHL-jääkiekkoilijan ja nykyinen korisvalmentajan puoliso. Kia Salinin mies taas on huippukoripalloilija ja Susijengin kapteeni. Kaiken takana -podcastissa Hagman ja Salin keskustelevat elämästä ja kokemuksistaan studiossa vierailevien huippu-urheilijoiden kumppaneiden kanssa. Nyt nostetaan esille heitä, jotka ovat huippu-urheilijan elämän keskiössä, mutta näkyvät harvoin suurelle yleisölle. Heitä, jotka usein kantavat vastuun arjen onnistumisesta – ja ovat kaiken takana.

Uudet jaksot Podme Premiumissa tiistaisin 17.9. alkaen.

Uudet kaudet

Yöpuolen Tarinoita

Alma Hätösen juontaman Yöpuolen Tarinoita -podcastin neljäs ja toistaiseksi viimeinen kausi keskittyy erityisiin paikkoihin, joihin on jäänyt aistittavaksi jotain selittämätöntä. Ihmisten koskettavia, kauhistuttavia ja naurattavia tarinoita sisältävä podcast pysähtyy yliluonnollisuuden äärelle.

Lue lisää podcastista ja sen päätöskaudesta täältä.

Uudet jaksot Podme Premiumissa maanantaisin 2.9. alkaen.

KAKSI ÄITIÄ

KAKSI ÄITIÄ -podcastin viides kausi on täynnä jännittäviä puheenaiheita. Susanna Silvander-Rosti ja Ella Rosti kertovat uuden kauden jaksoissa niin kesän aikana hankkimastaan Turun city-mökistä kuin siitä millaista oli osallistua suuren suurennuslasin alla olleeseen Someäidit-tv-ohjelmaan. 

Uudet jaksot Podme Premiumissa torstaisin 26.9. alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kia Salin ja Piritta Hagman Kaiken takana -podcastin kansikuvassa. Kuva on otettu urheilukatsomossa.
Kia Salinin (vas.) ja Piritta Hagmanin Kaiken takana -podcast alkaa Podme Premiumissa tiistaina 17. syyskuuta. He ja podissa vierailevat urheilijoiden nykyiset tai entiset puolisot kertovat totuuden siitä, millaista elämä huippu-urheilun ja siihen liitetyn glamourin takana oikeasti on.
Jukka Päivinen / Podme
Lataa
Kaiken takana -podcastin juontajat Kia Salin ja Piritta Hagman juhlavissa asuissa, istumassa sohvalla.
Kia Salin on Suomen koripallomaajoukkueen kapteenin Sasu Salinin vaimo. Piritta Hagmanin kumppani on puolestaan niin ikään koripallomaajoukkueesta tuttu Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi. Molemmat naiset tietävät, millaista on asua ulkomailla huippu-urheilijakumppanin puolisona. Podcastissaan he jakavat paljon myös omia kokemuksiaan aiheen ympäriltä.
Jukka Päivinen / Podme
Lataa
Kia Salin ja Piritta Hagman poseeraavat urheilukatsomossa, verryttelyasuissa.
Kia Salinin ja Piritta Hagmanin mukaan oma ura voi helposti jäädä taka-alalle, kun asiat tehdään puolison urheilu-uran ehdoilla.
Jukka Päivinen / Podme
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Podme on vuonna 2017 perustettu podcast-palvelu, jonka kautta käyttäjät voivat kuunnella Premium-podcasteja kuukausimaksulla ilman mainoksia. Lisäksi palvelun kautta voi kuunnella myös ilmaisia, vapaassa jakelussa olevia podcasteja. Podme toimii tällä hetkellä myös Ruotsissa ja Norjassa. Podme-palvelu on saatavilla selainversiona sekä iOS- ja Android -sovelluksina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Podme

Veronica Verhon ja ja Gogi Mavromichaliksen EveryPodi-podcastin toinen kausi alkaa – “Luvassa hullunhauskoja hetkiä”26.8.2024 07:15:00 EEST | Tiedote

Hienon vastaanoton podcastin ystäviltä saanut Podme Original -podcast EveryPodi jatkuu uusin jaksoin maanantaina 26. elokuuta. Toisella kaudella podin juontajat Veronica Verho ja Constantinos “Gogi” Mavromichalis saavat kuunneltavakseen klippejä eri alustoilla julkaistavista podcasteista, tuottaen niistä jälleen mitä erikoisinta tajunnanvirtaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye