Avain

Toinen puoli valkoinen on esikoisromaani yhteen kietoutuvista elämistä

Jaa

Teija Himmelroosin esikoisromaani Toinen puoli valkoinen kertoo kahden täysin erilaisen naisen kohtaamisesta ja polkujen yllättävästä kohtaamisesta. Se on romaani, jossa vastakohdat eivät täydennä toisiaan.

Elämä on kuin hanhenpaska. Toinen puoli on musta ja toinen valkoinen, mustaa vaan on vähän enemmän. Kaksi naista, Kaarina ja Marita, ovat kuulleet saman fraasin. 

Kaarina elää äidin kuoleman jälkeen yksin. Hän tekee metallihommia pihan poikki -verstaalla. Elämä on jatkunut vuosia samana. Enteet ja unet varjostavat paikallaan pyörivää elämää.

Marita asuu kaupungin paremmalla puolella. Hän on hammaslääkäri, hänelle kaikki on mahdollista: on suuri omakotitalo, menestynyt puoliso ja kaksi teini-ikäistä lasta. Isän silmäteränä Marita on tottunut saamaan haluamansa. Yllättävän käänteen myötä naisten elämät kietoutuvat yhteen. Elämän musta ja valkoinen tulevat todeksi.

Teija Himmelroos on espoolainen draamaopettaja, käsikirjoittaja-ohjaaja sekä varhaiskasvatuksen taidepedagogi. Toinen puoli valkoinen on hänen esikoisromaaninsa.

teos: Toinen puoli valkoinen
kirjailija: Teija Himmelroos
ISBN: 9789523045538
sivuja: 328
kustantaja: Avain
ilmestymispäivä: 13.9.2024

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Mika Tervonen
Lataa
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye