Attendo ja Plus Hoivakiinteistöt: Kolme uutta ikäihmisten hoivakotia rakenteille syksyllä 2024

Jaa

Attendo ja Plus Hoivakiinteistöt Oy käynnistävät syksyllä 2024 kolme uutta hoivakotihanketta Lohjalla, Kokkolassa ja Lappeenrannassa. Yhteensä nämä hoivakodit tarjoavat 127 asukaspaikkaa ikäihmisille.

Havainnekuvassa Kokkolaan rakennettava hoivakoti.
Havainnekuvassa Kokkolaan rakennettava hoivakoti.

Kodikkaat ja turvalliset loppuelämän kodit on suunniteltu vastuullisuutta painottaen. Rakennukset saavuttavat valmistuessaan A-energialuokituksen, ja hankkeet sertifioidaan kansainvälisellä BREEAM-vastuullisuussertifikaatilla. 

Tulevat hoivakodit: 

  • Lappeenranta: Hoivakoti tulee tarjoamaan 30 asukaspaikkaa ikäihmisille. Rakennustyöt alkavat arviolta lokakuussa 2024, ja hoivakoti valmistuu loppusyksystä 2025. Sijainti: Lentäjäntie, Lappeenrannan keskusta-alue. 

  • Lohja: 47-paikkainen hoivakoti rakennetaan Gunnarlassa, Kiviselänkadulla. Rakennustyöt alkavat marraskuussa 2024, ja valmistuminen on suunniteltu vuoden 2025 lopulle. 

  • Kokkola: Kokkolaan rakennettava hoivakoti tarjoaa 50 asukaspaikkaa ikäihmisille. Se sijaitsee Nahkiaisenkadulla, Rytimäen alueella. Rakennustyöt alkavat marraskuussa 2024, ja valmistuminen on loppuvuonna 2025. 

Annareetta Vaara, Attendon aluejohtaja: "Olemme Attendolla ylpeitä saadessamme käynnistää useita alueellisia hankkeita. Uudet hoivakodit tulevat tarjoamaan ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille asiakkaille hyvinvointialueilla. Odotamme innolla uusien hoivakotien valmistumista." 

Alex Gullichsen, Plus Hoivakiinteistöt Oy: "Haluan kiittää luottamuksesta päästessämme toteuttamaan laadukkaat kiinteistöt ikääntyneiden hoivapalveluja varten. Hoivaa tarvitsevien ikäihmisten määrä kasvaa valtakunnallisesti, ja hoivakodit ovat inhimillinen ja vastuullinen tapa vastata palvelutarpeeseen." 

Lisätietoja: 

Annareetta Vaara 

Aluejohtaja, Attendo Etelä-Suomi 

annareetta.vaara@attendo.fi 

050 342 6508 

Simo Saaranen 

Aluejohtaja, Attendo Keski-Suomi, Itä-Suomi, kotihoito 

simo.saaranen@attendo.fi 

040 550 7358 

Minna Hirvaskoski 

Aluejohtaja, Attendo Pohjois-Suomi 

minna.hirvaskoski@attendo.fi 

045 138 0933 

Alex Gullichsen 

Partner, Plus Hoivakiinteistöt Oy 

alex.gullichsen@plushoiva.fi 

044 514 9551 

Avainsanat

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye