KIINKO

KUTSU MEDIALLE: Talotekniikan kokonaisvastuullinen rooli ja vaikutukset esillä Talotekniikka NEXT -seminaarissa 1.10.2024

Jaa

Talotekniikka NEXT nostaa tänä vuonna esiin talotekniikan merkitystä Suomen ilmasto- ja energiansäästötavoitteiden saavuttamisessa.  

Seminaarissa kuullaan asiantuntijoita laajasti kiinteistö- ja rakentamisalalta ja politiikasta. Tapahtuman 450 osallistujaa edustavat rakennusliikkeitä, urakoitsijoita, rakennuttajia sekä kiinteistönomistajia.

Tervetuloa seuraamaan keskustelua Talotekniikka NEXT -seminaariin Lasipalatsin Bio Rexiin tiistaina 1.10.2024 klo 12.30-17.00.


Ohjelmassa puhutaan talotekniikkaratkaisuista talouden, energian, turvallisuuden ja vastuullisuuden näkökulmista – kuinka tavoitteet, käytännön ratkaisut ja haasteet kohtaavat muuttuvassa toimintaympäristössä. Mukana on useita asiantuntijapuheenvuoroja alan eri toimijoilta.

Paneelissa kansanedustajat Heikki Autto, Markus Lohi ja Jenni Pitko keskustelevat talotekniikan roolista Suomen ilmasto- ja energiatavoitteiden saavuttamisessa.

Seminaariohjelman päätteeksi julkistetaan Vuoden Sähkösuunnittelija ja Esimerkilliset tuotetiedot -palkintojen voittajat

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja puheenvuoroihin: https://talotekniikkanext.fi/

*****

Median edustajien ilmoittautuminen ennakkoon Ninni Yletyiselle, ninni.yletyinen@kiinko.fi

Lisätiedot: https://talotekniikkanext.fi/

Talotekniikka NEXT -seminaarin järjestävät alan vaikuttavat järjestöt ja yritykset yhdessä: Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry, Sähkösuunnittelijat NSS ry, Talotekniikkaliitto, Sähköteknisen kaupan liitto ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus.

Avainsanat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

MEDIAKUTSU Rakennusfysiikka 2023: Lähes 100 puheenvuoroa uusista tutkimustuloksista ja käytännönratkaisuista13.10.2023 11:00:00 EEST | Kutsu

Rakennusfysiikan ymmärtäminen ja osaaminen korostuvat nykyisessä rakentamisessa. Rakenteiden kosteusvauriot ja homeongelmat, kiristyneet energiansäästötavoitteet sekä ilmastonmuutokseen liittyvät asiat ovat aiheuttaneet sen, että rakennusalalla tarvitaan jatkuvasti uutta tietoa rakennusfysiikkaan liittyvistä tutkimustuloksista ja hyvistä käytännön ratkaisuista. Tervetuloa kuulemaan, mikä rakennusfysiikassa puhuttaa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye