Veikkaus Oy

Onnensanoista paljastui 500 000 euron voitto: ”Ajattelin että taisi tulla tonni”

Jaa

Veikkauksen 10 euron Onnensanat-raaputusarpojen suurin voitto on 500 000 euroa. Espoon Sellon K-Citymarketista arpansa ostanut voittaja kertoi suurvoittajakahveilla, miltä tuntui raaputtaa esiin kyseisen raaputusarvan suurin mahdollinen voitto.

- Juuri näitä 10 euron Onnensanat-arpoja on ollut mukava raaputtaa ja katsoa, että mitä sanoja tulee ja tuleeko joitakin voittoja. Sellaista pientä ajanvietettä.

Onnekkaan voittajan Sellon K-Citymarketista ostamasta arvasta paljastuikin todellinen yllätys. Arvassa oli 500 000 euron päävoitto. Se lunastettiin Veikkauksen pääkonttorilla ja voittajaa onniteltiin perinteisten suurvoittajakahvien merkeissä.

- Alkoi olla oikeita sanoja ja aika monta ja ajattelin, että on tuossa kahdeksan sanaa ja sillä voittaa tonnin.

- Mutta niitähän oli vielä lisää. Sitten laskin että kymmenen sanaa. Ihan oikeasti. Se tietää päävoittoa! voittaja kuvaili.

- Aivan kotona olin ja siellä raaputin arvan. Sen verran suuri voitto tuo 500 000 euroa on, että vaikutti se yöuniin. Se on pakko myöntää. Asiani ovat kuitenkin olleet hyvin jo ennen voittoa, joten ei tämä sillä tavalla muuta elämääni.

Voittajalla on suunnitelmia voittorahojen käytöstä, mutta niistä hän ei halua kertoa.

-Mietin rauhassa ja toteutan muutamia henkilökohtaisia suunnitelmiani. En ole kertonut voitostani kenellekään. Pitää oikein rauhassa arvioida, että kenelle kerron vai kerronko kenellekään.

-Arvokas arpa on nyt lunastettu ja kahvit on juotu voiton kunniaksi.  Hieno juttu tämä on!

Ilmassa poikkeuksellista onnekkuutta

Viime viikkoina Veikkauksen peleistä on voitettu poikkeuksellisen paljon suurvoittoja. Elokuun alussa Oulussa pelattiin vuoden seitsemäs Loton päävoitto ja onnekas pelaaja nappasi tällä rivillä seitsemän miljoonaa euroa. 

Elokuun puolessa välissä miljoonavoittojen sarja sai jatkoa, kun Hangossa pelattuun Lauantai-Jokerin riviin sattui täysosuma. Rivi oli pelattu onnekkaasti tuplattuna, joten voittosummaksi tuli kaksi miljoonaa euroa. 

Eikä kahta ilman kolmatta, sillä elokuun lopussa osui kotkalaiselle nettipelaajalle Kenon historian kolmanneksi suurin voitto 1,9 miljoonaa euroa.

Raaputusarvoista syyskuussa Espoon Sellon K-Citymarketin asiakkaan voittaman 500 000 euron voiton lisäksi samanlainen puolen miljoonan euron arvoinen Onnensanat-arpa myytiin myös elokuussa Tuusulan S-marketissa.

- Miljoonien voitot muutamien viikkojen sisällä on poikkeuksellinen, mutta upea sattuma pelaajillemme. Suuret onnittelut kaikille tuoreille miljonääreille ja muille pienempiä voittoja eri peleistä napanneille, iloitsee Veikkauksen arvontapelien johtaja Ville Venojärvi.

Veikkauksen raaputusarpojen viimeisimpiä suurvoittoja

Onnensanat 10 e, 500 000 e, K-Citymarket Espoo Sello
Casino 5 e, 250 000 e, K-Citymarket, Kauhajoki
Ässä 4 e, 100 000 e, M-Market Pentinkulma, Kurikka
Flaxi 5 e, 150 000 e, R-kioski Kurikka
Onnensanat 5 e, 200 000 euroa, Tavarapuoti, Tuurin Kyläkauppa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma, ke-to: klo 8–21
ti: klo 8–22
pe: klo 8–23
la: klo 9–12 ja klo 20–22
su: klo 10–15

www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye