Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Kannusali kutsuu perheet nauttimaan värikkäistä elämyksistä maanalaisessa kulttuuritilassa

Jaa

Kannusalissa on syksyn mittaan tarjolla kutkuttava kattaus koko perheen elämyksiä.

Tuttu ja pidetty Megamuskari jatkuu. Kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan laulamaan, leikkimään ja loruttelemaan musiikkiopettaja Tuuli Paasolaisen johdolla, ja Sergei Sokolovin pianosäestyksellä. Tapahtuma on erityisesti suunnattu 0-7 -vuotiaille. Megamuskari toteutetaan suomeksi, mutta mausteena on hieman ruotsia ja englantia. Musiikki yhdistää kielestä riippumatta. Liput 21. syyskuuta ja 19. lokakuuta klo 10.30 tapahtumiin ovat nyt saatavilla myös ennakkoon ostettavissa Lippupisteestä alkaen 8 € + tilausmaksu.

Tiistaina 15. lokakuuta klo 18 on tarjolla yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu elokuvaelämys Karvinen, jossa seikkailee maailmankuulu maanantaita inhoava ja lasagnea rakastava kotikissa. Liput ovelta.

Marraskuussa Svenska veckanin tiimoilta kaikenikäisiä leikkimielisiä ilahduttaa Kannusalin Lasten Luolalauantaissa (Barnens grottlördag) iki-ihana Arne Alligator lauantaina 9. marraskuuta. Liput ennakkoon Lippupisteestä alkaen 18 € + tilausmaksu (saatavilla myös ryhmälippuja). 

Espoon kulttuuritalojen yhteistä lasten viikonloppua vietetään Lasten oikeuksien viikolla. Kannusaliin kutsutaan kaikki Elsat ystävineen mukaan laulamaan Frozen-elokuvan sing-along-versiota sunnuntaina 24. marraskuuta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Koko perheen kausi Kannusalissa huipentuu rakastetun Lumiukko-elokuvan säestettyihin konsertteihin torstaina 19. joulukuuta klo 18 ja 19.30. Liput Lippupisteestä alkaen 18 € + tilausmaksu (saatavilla myös ryhmälippuja).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Espoon kaupungin kulttuuritaloihin ja -palveluihin kuuluu Espoon kulttuurikeskus, Sellosali, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora sekä Näyttelykeskus WeeGee. Kulttuuritalot ja -palvelut on osa kulttuurin tulosyksikköä, joka vastaa Espoon kulttuuritarjonnasta ja kulttuuriprofiilista.

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#KulttuuriEspoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan kokouksesta 25.9.202425.9.2024 20:51:34 EEST | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunta teki vuoden 2025 talousarviota ja vuosien 2026–2027 taloussuunnitelmaa koskevan esityksen kaupunginjohtajan talousarvioehdotuksen valmistelua varten. Toimialalle varataan mahdollisuus tehdä teknisiä tarkennuksia. Kasvun ja oppimisen lautakunta antoi myös lausuntoja valtuustoesityksiin. Lautakunta hyväksyi myös suomenkielisen perusopetuksen valmistavan opetuksen opetussuunnitelman muutokset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye