Berner Oy

XZ kumppanina Roosa Nauha -keräyksessä

Jaa

Syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräys käynnistyy 19.9.2024. Jokaisesta keräyksen aikana myydystä XZ-shampoosta lahjoitetaan varoja tutkimukseen.

XZ on sydämellä mukana tärkeässä Roosa nauha -keräyksessä tuomassa toivoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Lahjoituksilla tuetaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneiden sekä heidän läheisilleen tarjottavia maksuttomia neuvontapalveluita.

Jokaisesta keräyksen aikana myydystä XZ-shampoosta lahjoitetaan 10 senttiä Roosa nauha -keräykseen. Syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräys on käynnissä 19.9.-27.10.2024.

Keräyksen kunniaksi kampanjatuote XZ Purkkapallo -shampoo

Kampanjatuote XZ Purkkapallo -shampoolla halutaan tuoda arkeen iloa ja piristystä, sillä jokainen ansaitsee hemmottelevia hetkiä hiustenhoidon parissa.

Kosteuttava shampoo hoitaa hiuksista vahvemmat ja helpommin käsiteltävämmät sekä vähentää hiusten pörröisyyttä. Shampoota tähdittää kotimainen betaiini, joka tehostaa hiusten luonnollista kosteustasapainoa ja antaa hiuksille kiiltoa. Shampoo sopii erityisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille arjen hellivään huolenpitoon. 

Roosa Nauha -kampanjan tunnusväriin pinkkiin pukeutunut XZ Purkkapallo -shampoo ilahduttaa karkkimaisen makealla tuoksulla.

Hyvät teot ovat yhteisiä

”XZ:lle on tärkeää olla suomalaisten tukena kaikissa elämäntilanteissa, myös silloin kun elämä yllättää. Hyvät teot ovat yhteisiä, ja keräyksellä on suuri merkitys.” Heidi Miessmer, Bernerin kategoriapäällikkö sanoo.

Vahva suomalainen XZ kantaa ylpeänä perinnössään rohkean naisyrittäjän tarinaa. Hänen rohkeutensa ja yhteistyön voima näkyvät yhä vahvana brändin arjessa. Näistä arvoista ammentaen XZ tukee tutkimustyötä ja haluaa antaa toivoa sekä voimaannuttaa naisia ja heidän läheisiään.

Saatavilla

XZ Purkkapallo -shampoo on saatavilla Prismoista rajoitetun ajan.

Suositushinta

XZ Purkkapallo -shampoo, 250 ml, 3,00 EUR

Lisätiedot

Berner Oy – kuluttajatuotteiden viestintä
Mira Marin, viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi puh: +358 40 672 4274

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Berner Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye