Pirkanmaan hyvinvointialue

Tays Keskussairaalassa järjestetään valmiusharjoitus tiistaina 24.9.2024

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialue ja muut alueella toimivat organisaatiot harjoittelevat toimimista onnettomuustilanteessa Tays Keskussairaalan alueella Tampereella. Harjoitus alkaa tiistaina 24.9.2024 aamupäivän aikana, ja se kestää enintään kolme tuntia.

Alueella voi näkyä harjoituksen aikana tavanomaisesta poikkeavaa toimintaa ja hälytysajoneuvoja. Harjoituksesta ei ole haittaa sairaalan normaalille toiminnalle eikä se vaikuta merkittävästi Tays Keskussairaalassa asioiviin tai lähialueilla liikkuviin. Osa asiakkaiden pysäköintialueesta Riviparkissa R-rakennuksen edustalla on poissa käytöstä maanantai-illasta alkaen, ja Sädetie on suljettuna liikenteeltä harjoituksen ajan. Harjoituksen tavoitteena on vahvistaa häiriötilannevalmiuksia ja harjoitella eri toimijoiden välistä yhteistoimintaa. 

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan hyvinvointialue

Olemme Suomen suurin hyvinvointialue ja Pirkanmaan suurin työnantaja. Toteutamme alueellamme lakisääteistä ja valtion ohjaamaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen uudistusta. Pirkanmaalla muutokseen sisältyy laaja palveluverkon uudistus, jossa otetaan käyttöön myös uusia digitaalisia ja liikkuvia palveluja. Lisätietoja meistä pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye