Viestintätoimisto Manifesto Oy

Varmista ajovalojen kirkkaus, kun syysillat pimenevät – katso huoltovinkit

Jaa

Syksyn tullen on auton omistajille oikea aika tarkistaa ajovalojensa kunto. Hämärtyvät illat lisäävät hirvikolareiden riskiä, vesisateen liukastamat tiet vaikeuttavat tiellä pysymistä ja muutoinkin kova sade tai tiheä sumu voivat huonontaa näkyvyyttä. Renkaiden riittävä urasyvyys on yleensä tarkistuslistan kärjessä syksyn tullen, mutta harva muistaa kiinnittää huomiota ajovalojen kirkkauteen. Sumentuneet ajovalot ovat helposti huollettavissa kotioloissa Autoglym Headlight Restoration Complete Kit -kunnostussarjalla. Muovisille ajovaloille tarkoitettu kunnostussarja kirkastaa ajovalot nopeasti, helposti ja tehokkaasti.

Himmentyneet ajovalot on helppoa kirkastaa kotioloissa uudenveroisiksi
Himmentyneet ajovalot on helppoa kirkastaa kotioloissa uudenveroisiksi

Syksyn tuoma pimeys, lisääntyvät sateet ja jopa sumuiset sääolosuhteet vaativat ajovaloilta enemmän kuin kesän kuiva ja valoisa sää. Autonhoitotuotebrändi Autoglym muistuttaa, että jokaisen autoilijan olisi hyvä muistaa tarkastaa omien ajovalojensa toimivuus erityisesti syksyn tullen, kun luonnollisen valon määrä vähenee ja ajovalojen tehon merkitys korostuu. Syyskelien tuoman lian ja kuran lisäksi kirkas kesäaurinko on voinut aiheuttaa ajovalojen muovisen pinnan kellertymisen. Valoteholtaan heikentyneille ajovaloille voi tarpeen tullen suorittaa perusteellisen kirkastuksen helposti Autoglym Headlight Restoration Complete Kit -kunnostussarjalla.

Himmeät ajovalot eivät vaikuta ainoastaan auton ulkonäköön, vaan ne voivat heikentää merkittävästi myös ajovalojen valotehoa. Pimenevässä vuodenajassa kirkkaat ajovalot parantavat mahdollisuutta havaita vaaranpaikat ajoissa, mikä parantaa liikenneturvallisuutta niin omalta kuin muiden tienkäyttäjien osalta. Ajovaloille on myös asetettu tieliikennelaissa tietyt vaatimukset valon voimakkuuden suhteen, minkä myötä autoilijoiden tulisikin tarkistaa ajovalojensa kunto hyvissä ajoin ennen pimeintä vuodenaikaa. Näin tarvittavat toimenpiteet sumeiden ajovalojen kirkastamiseksi ehditään suorittaa ajoissa.

Etenkin vanhemmissa autoissa muovipintaiset ajovalot sumentuvat vuosien varrella. Kotikäyttöön suunniteltu kunnostussarja, Autoglym Headlight Restoration Complete Kit, palauttaa nopeasti ja tehokkaasti muovipintaisten ajovalojen kirkkauden. Kunnostussarja on helppokäyttöinen, ja sen käyttöön tarvitaan vain tavallinen porakone, suihkepullo ja puhdistusliinoja sekä suojalasit ja vaatteet, joiden likaantuminen ei haittaa. Käsittelyn jälkeen ajovalot ovat jälleen kuin uudet.

Kirkasta himmeät ajovalot helposti kotona viiden vaiheen kautta:

  1. Pese ajovalot poistaen mahdollinen lika ja pöly, jolloin kirkastusprosessista tulee tehokkaampi ja lopputuloksesta tasaisempi.
  2. Suojaa maalipinnat ajovalojen ympäriltä huolellisesti teipillä maalivaurioiden välttämiseksi.
  3. Hio hiomalaikoilla tasoittaaksesi syvät naarmut.
  4. Puhdista vaahtomuovilaikalla viimeistelläksesi ajovalon pinta.
  5. Kiillota Autoglym Headlight Restoration Compound -kiillotusaineella kristallinkirkkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Katso yksityiskohtainen ohjevideo täältä (englanniksi).

Autoglym Headlight Restoration -kunnostussarja on saatavilla Motonetistä hintaan 39,90 euroa. Tuote ei sovi lasipintaisten ajovalojen kunnostamiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Himmentyneet ajovalot on helppoa kirkastaa kotioloissa uudenveroisiksi
Himmentyneet ajovalot on helppoa kirkastaa kotioloissa uudenveroisiksi
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa

Autoglym

Vuonna 1965 perustettu Autoglym on Iso-Britannian suurin autonhoitotuotteiden valmistaja. Kaikki yhtiön kemialliset tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan sen huipputason tutkimus-, kehitys- ja tuotantolaitoksissa Iso-Britannian Pohjois-Hertfordshiressä. Autoglymin missiona on luoda maailman parhaita autonhoitotuotteita, ja sen tuotteita myydään nykyään yli 45 maassa. Uusin, palkittu tuotesarja sisältää yli 60 tuotetta, jotka kattavat kaikki autonhoitoprosessin osa-alueet. Tuotteet on suunniteltu niin satunnaisia käyttäjiä kuin vannoutuneita autonhoidon harrastajia ajatellen – jokainen Autoglym-tuote on vaivaton ja miellyttävä käyttää ja niiden avulla kuluttaja saa laadukkaan lopputuloksen.

Kuluttajille suunnattujen tuotteiden lisäksi Autoglymilla on oma Professional-tuotesarja, joka on kehitetty erityisesti autonpesuyrityksille ja niille, jotka puhdistavat kooltaan suurempia, julkisessa käytössä olevia kulkuneuvoja, kuten busseja ja junia. 

Lue lisää: www.autoglym.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Manifesto Oy

Syksyn valaistusuutuuksissa nähdään innovatiivisia LED-filamenttilamppuja ja uutta muotoilua – LEDVANCEn tuotesarjat laajenevat16.9.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Pimenevät syysillat saavat monen kaipaamaan pientä piristystä kodin sisustukseen. Sateen ropistessa ikkunaan on ihana käpertyä huopaan ja nauttia hämärtyvien iltojen tuomasta kotoisasta tunnelmasta. Toisaalta valaistuksen merkitys kasvaa syksyllä ja luonnonvalon huvetessa moni havahtuu huomaamaan, ettei kodin valaistus luo haluttua tunnelmaa. LEDVANCEn syksyn uutuustuotteet tarjoavat useita tyylikkäitä vaihtoehtoja kodin valaistuksen päivittämiseen.

Istanbul sykkii syysauringossa – koe Turkin metropoli kaukana sesonkiajan tungoksesta10.9.2024 09:45:00 EEST | Tiedote

Turkin metropoli Istanbul kutsuu matkailijoita syksyn lämpöön, jolloin kaupunki on täynnä arkkitehtonisia ihmeitä ja jännittäviä tapahtumia. Istanbulin vilkas energia herää eloon, kun kaupunki tarjoaa runsain mitoin tapahtumia konserteista näyttelyihin, elokuvanäytöksiin ja kulinaarisiin festivaaleihin. Istanbulin ravintolamaailma lupaa aistien juhlaa ja unohtumattoman gastronomisen seikkailun. Syksy on paras aika tutustua kaupungin historialliseen rikkauteen, kaukana sesonkiajan tungoksesta.

Pidennä kesää legendaarisella "Blue Voyage" -merimatkalla tutustuen Turkin upeaan rannikkoon3.9.2024 09:45:00 EEST | Tiedote

Tutustu suojaisiin lahtiin omalla veneelläsi, sukella virkistäviin sinisiin vesiin auringon noustessa, suunnista kohti muinaisia raunioita ja nauti Välimeren ja Egeanmeren houkuttelevista mauista aluksen kannella. Kaikki tämä ja paljon muuta odottavat "sinisellä matkalla". Turkin Egeanmeren ja Välimeren rannikot tarjoavat matkailijalle erityislaatuisen kokemuksen. Joukko kuuluisia turkkilaisia kirjailijoita ja runoilijoita antoivat 1950-luvun lopulla nimensä "siniselle matkalle", joka viittaa erityiseen merilomaan laivalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye