Kustannusosakeyhtiö Otava

Ihanat neuletakit ilahduttavat ja lämmittävät kuin lempeä halaus.

Jaa

Neuletakki on monipuolinen vaate: lankaa ja kuosia vaihtamalla arkisesta lämmikkeestä muotoutuu muhkea ja näyttävä ulkotakki tai hienostunut juhla-asuste.

Neulo takki! -kirja sisältää viiden kotimaisen suunnittelijan 20 erilaista ja erityylistä neuletakkia. Neulemalleja ovat suunnitelleet Anna Johanna, Merja Ojanperä, Outi Markkanen, Pirjo Iivonen sekä Tiia Reho. Kirjan kauniit ja inspiroivat kuvat ovat pääosin Anna Wallendahrin käsialaa.

Ohjeista löytyy muhkeita ja lämmittäviä, iloisia ja värikkäitä, eteerisen herkkiä ja ajattoman tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka haluaa neuloa kaikki.

Halusitpa takkiisi lyhyen tai pitkän helman, sileän tai rouhean pinnan ja yksi- tai monivärisen kuosin, löydät varmasti sopivan mallin ja mieluisia yksityiskohtia. Neuleiden mitoitus on kotimaisen standardin mukainen ja kokohaarukka on laaja.

Tule jo, talvi!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Moreeni on osa kustannusosakeyhtiö Otavaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Otava julkaisee Freida McFaddenin läpimurtoromaanin – Veret seisauttava trilleri pohtii, millaista on olla sarjamurhaajan tytär25.9.2024 13:10:00 EEST | Tiedote

Millainen aikuinen kasvaa sarjamurhaajan lapsesta? Periytyykö taipumus murhanhimoisuuteen? Sarjamurhaajan tytär -romaanissa psykologisten trillerien tähti Freida McFadden tempaisee lukijan mukaansa hyytävään tarinaan menestyvästä kirurgista, joka on vuosia paennut synkkää perhetaustaansa. McFaddenin läpimurtoromaani julkaistaan suomeksi 4. lokakuuta.

Tämä suomalaisnainen rikkoi ennätyksiä – uskomaton reissukirja paljastaa, kuinka Anna-Katri muuttui kotihiirestä maailmanmatkaajaksi ja ensimmäiseksi suomalaisnaiseksi, joka on käynyt maailman kaikissa maissa23.9.2024 09:56:17 EEST | Tiedote

Anna-Katri Räihä on ensimmäinen suomalaisnainen, joka on matkustanut maailman jokaisessa maassa. Uutuuskirjassaan Menolippu kaikkialle – Yksinmatkaajan käsikirja hän jakaa inspiraatiota reissu-unelmien toteuttamiseen sekä vinkkejä turvallisempaan ja tiedostavampaan matkailuun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye