MessukeskusMessukeskus

Helsingin MP 25 -messut on Pohjois-Euroopan suurin moottoripyörätapahtuma

Jaa

Helsingin Messukeskus järjestää MP 25 Moottoripyörämessut 31.1. – 2.2.2025 Helsingin Messukeskuksessa Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. MP-messujen jalansija sekä Messukeskuksen että motoristien kalenterissa on vahva.  Vuosittain MP-messuilla vierailee yli 50 000 motoristia kolmen päivän aikana ja messulauantai on yksi Messukeskuksen vilkkaimmista messupäivistä. MP-messut on motoristien kohtaamispaikka ja kiinnostaa entistä enemmän myös nuoria.

MP 24 -messuilla kävi 51959 motoristia.
MP 24 -messuilla kävi 51959 motoristia.

Nuorten moottoripyöräharrastuksen esille tuominen MP Jonnelassa sai paljon kiitosta. Viime kerralla ensimmäistä kertaa järjestetty MP Jonnela toi Messukeskukseen nuorten tuunaamia kaksipyöräisiä – mopoja ja moottoripyöriä. Alueen suosio kertoo siitä, että moottoripyöräily kiinnostaa todellakin myös nuoria. Esittelyssä oli noin 100 menopeliä. Ensi helmikuulle on suunniteltu entistä laajempi MP Jonnela -alue. Uusista suunnitelmista kerrotaan loppuvuodesta lisää ja ilmoittauminen sekä MP Jonnelaan että Petrol Circus Custom Bike Show’hun alkaa 1.10.2024. MP Motoballia pelataan myös ensi helmikuussa ja siihen ilmoittautuminen alkaa 1.11.2024.

MP-messujen kävijät ovat kautta aikojen olleet erittäin tyytyväisiä ja sitoutuneita tapahtumaan. Viime vuonna kyselyyn vastanneista kävijöistä 97 % oli tyytyväisiä tapahtumaan ja mukana olleista yrityksistä 96 % kertoi tyytyväisyydestään. Vuonna 2024 MP-messuihin osallistui 155 yritystä ja 51959 kävijää. ”MP-messut on vahva heimotapahtuma, jonne halutaan tulla joka vuosi. Kiinnostus moottoripyöräilyä kohtaan pitää pintansa ja ensi helmikuussa MP-messuille Helsinkiin tulee taas iso joukko motoristeja Ruotsista ja Virosta”, kertoo projektijohtaja Niko Kantola Messukeskuksesta. ”MP-messut esittelee taas ensi vuonna moottoripyöräuutuudet ainoana suurena moottoripyörätapahtumana Pohjoismaissa ja mukana ovat myös sähköpolkupyörät.”

Pohjois-Euroopan suurimmat moottoripyörämessut MP 25 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 31.1.–2.2.2025 Helsingin Messukeskuksessa. Messukeskus järjestää MP-messut vuosittain Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Petrol Circus Custom Bike Show on osa MP-messuja.

Lisätietoja:
viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
projektijohtaja Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
www.mpmessut.fi
#mpmessut @mpmessut
Kuvia MP-messuilta: http://mediabank.messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me 2024 nostaa esiin hyvinvoinnin ilmiöt ja kasvavat trendit – uutuutena aiempaa suurempi treenialue26.9.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Ilmiöksi kohonneen I love me:n ohjelmassa kuullaan ajankohtaisia aiheita liiallisesta kiltteydestä röyhkeään rohkeuteen, taloudellisesta hyvinvoinnista ja kestävämmästä arjesta nuorten ihonhoitoon. Puhujina ovat mm. Sointu Borg, Jutta Larm ja Tuija Pehkonen. Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.11.–1.12.2024.

Kutsu medialle: Sairaanhoitajapäivät 2.-3.10. Helsingin Messukeskuksessa25.9.2024 10:07:19 EEST | Kutsu

Hyvä median edustaja, sairaanhoitajien tärkein vuotuinen täydennyskoulutus- ja näyttelytapahtuma Sairaanhoitajapäivät avaa ovensa Helsingin Messukeskuksessa 2.–3.10. Tapahtuma koostuu ajankohtaisesta luento-ohjelmasta sekä alan toimijoita ja yrityksiä esittelevästä näyttelystä. Tässä poimintoja tapahtuman sisällöstä: Hyvinvointialueet mukana Sairaanhoitajapäivien näyttelyssä voi tutustua 18 hyvinvointialueen ja HUSin toimintaan ja rekrytointitarpeisiin. Tietoiskuja Klinikka-lavalla Näyttelyalueen tietoiskulavalla kuullaan puheenvuoroja muun muassa työyhteisöjen monimuotoisuuden merkityksestä, vieritutkimusosaamisen merkityksestä ja mielenterveysambulanssien toiminnasta. Luento-ohjelma tukee sairaanhoitajienhoitajien täydennyskoulutusta Luentojen aiheina ovat muun muassa akuutin kivun hoito, nukkumisen taito ja raudanpuute kansantautina. Ohjelma kokonaisuudessaan ja mukana olevat näytteilleasettajat ovat nähtävillä verkkosivuilla Sairaanhoitajapäivien tämän vuoden teema on ”Vahvista osa

Studian 2024 ohjelma tarjoaa monenlaisia vastauksia kysymykseen mitä opiskella?25.9.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia tarjoaa runsaan ja innostavan ohjelman opiskelu- ja uratarinoista ajankohtaisiin paneelikeskusteluihin. Aiheina ovat muun muassa opiskelumotivaation löytäminen, oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen sekä kevään 2025 kunta- ja aluevaalit. Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.–27.11.2024 yhteistyössä Suomen Lukiolaisten Liiton kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye