Kasvu Open

Kutsu: Tervetuloa Näkymiä pk-yritysten kasvusta -selvityksen julkaisutapahtumaan 8.10.2024

Jaa

Sadat yritykset saavat joka vuosi Kasvu Openin tuottamaa maksutonta sparrausta. Näkymiä pk-yritysten kasvusta -julkaisutapahtumassa kuulet miten yritykset ovat kokeneet sparrauksen, ja miten sparraus on vaikuttanut yritysten kasvuun. Kasvu Open avaa selvityksen tuloksia tiistaina 8.10. kello 9.00.

Sadat yritykset saavat joka vuosi Kasvu Openin tuottamaa maksutonta sparrausta. Sparraukseen osallistuneista moni toteaa, että ”sparrauksen pitäisi olla pakollista jokaiselle yritykselle”, sillä sparrauksella on merkittävä vaikutus yrityksen kasvuun.

Näkymiä pk-yritysten kasvusta -julkaisu tutkii, miten yritykset ovat kokeneet sparrauksen ja miten sparraus on vaikuttanut yritysten kasvuun. Julkaisun tulokset esitellään verkkotapahtumassa tiistaina 8.10.2024 kell0 9.00-10.00. 

Ilmoittaudu tästä: https://kasvuopen.fi/nakymia-pk-yritysten-kasvusta-syksy-2024/

Tapahtumassa sparrauksen vaikutuksista yrityksiin ja niiden kasvun edellytyksistä keskustelevat Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä, sparraukseen osallistuneen kasvuyritys Vezer Oy:n myyntijohtaja Juha Jestola sekä Vuoden sparraaja 2023 Reino Meriläinen.

Näkymiä pk-yritysten kasvusta, syksy 2024

Julkaisun tiedot on kerätty Kasvu Openin Kasvupolku-ohjelmiin osallistuneilta yrityksiltä Kasvuyritysanalyysi-työkalun kautta vuoden 2024 aikana.

Julkaisu on jatkoa keväällä 2024 julkaistulle Näkymiä pk-yritysten kasvusta -julkaisulle, joka avasi pk-yritysten kehitystä, nykytilaa ja suunnitelmia seuraavien kolmen vuoden aikana. Lataa kevään julkaisu tästä: https://kasvuopen.fi/julkaisut/

LISÄTIEDOT JA MAHDOLLINEN ENNAKKOMATERIAALI

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Kasvu Open yhdistää kasvuhaluiset yritykset ja kasvun sparraajat

Kasvu Open järjestää sparrausohjelmia yrityksille. Ohjelmissa sparraamme yritysten kasvua ja kehityskykyä – sekä hullunrohkeita unelmia. Sparraus on yrityksille maksutonta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye