Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hanhiemo vie koko perheen lumoavalle taikamatkalle satujen maailmaan

Jaa

Vaasan kaupunginorkesteri kutsuu kaikki lapset ja perheet mukaan dramatisoituun lastenkonserttiin keskiviikkona 25.9. klo 18 Vaasan kaupungintalolle.

Konsertissa Ravelin rakastettu mestariteos Ma Mère l’Oye (Hanhiemon tarinoita) herää eloon liveprojisoinnin avulla. Ainutlaatuinen esitys vie lapset tuttujen tarinoiden maailmaan yhdistämällä musiikkia, tanssia ja sirkusta.

Ravelin sävellyksessä nivoutuvat unenomainen kauneus ja lapsenomaisuus. Hänen sävelkielensä on rikasta ja samalla lempeää, usein jopa salaperäistä. Teoksen eri osat kuvaavat klassisia satuja, kuten Kaunotar ja hirviö, Tuhkimo ja Peukaloinen.

Esityksen aikana tarinoista luodaan pienoismaailmoja, joihin ranskalainen sirkustaiteilija ja tanssija Amandine Doat astuu. Konserttia johtaa musiikin moniottelija Tomas Takolander. Teoksen on ohjannut Suomen ensimmäinen sirkustaiteen professori Luis Sartori do Vale.

Tämä unohtumaton konsertti sopii kaikenikäisille ja tarjoaa elämyksiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Esityksen kesto on noin 35 minuuttia.

Astukaa yhdessä satujen maailmaan, jossa tutut tarinat heräävät eloon! 

Lippuja myy Netticket

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sonja Pitkäjärvi
viestintä- ja orkesteripäällikkö
0400 860 745

Kuvat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye