Oma Häme

Oma Hämeen Neuvolapalveluiden puhelinnumerot yhtenäistetään 1.10.2024 alkaen

Jaa

Uudet puhelinnumerot tarjoavat selkeän ja yksinkertaisen tavan ottaa yhteyttä neuvolapalveluihin liittyvissä asioissa. Asiakas voi soittaa meille saadakseen ohjausta ja neuvontaa tai varatakseen ajan. 

Ensilinja palveluiden-logo
Ensilinja palveluiden-logo Oma Häme

Oma Hämeen Perhekeskuksen neuvolapalveluissa puhelinnumerot yhtenäistetään tiistaina 1.10.2024, jonka jälkeen koko Kanta-Hämeen hyvinvointialueella on käytössä yhteiset numerot. 

Äitiys- ja lastenneuvola:

  • Puhelinnumero: 03 629 6200
  • Tekstiviesti (SMS): 040 629 620

Perhesuunnittelun neuvonta (perhesuunnittelu, raskauden ehkäisy, raskauden keskeytys):

  • Puhelinnumero: 03 629 6201
  • Tekstiviesti (SMS): 040 629 6201

Uudet puhelinnumerot tarjoavat selkeän ja yksinkertaisen tavan ottaa yhteyttä neuvolapalveluihin liittyvissä asioissa. Asiakas voi soittaa meille saadakseen ohjausta ja neuvontaa tai varatakseen ajan. Tekstiviestinumeroita voi käyttää vastaanottoaikojen peruutuksiin, sekä kuulo- ja puhevammaisten tai tulkkausta tarvitsevien asiakkaiden ajanvarauksiin.

Lisäksi laajennamme neuvolachatin aukioloaikoja, jotta voimme palvella entistä paremmin myös verkossa. Keräämme asiakkailtamme palautetta uuden mallin toimivuudesta ja kehitämme sitä edelleen.

Muutoksen tavoitteena on parantaa asiakaspalvelua ja helpottaa yhteydenottoa. Yhtenäistämällä palvelukanavia voimme tarjota asiakkaillemme selkeämmän ja nopeamman tavan saada apua ja neuvoja. Lisäksi kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme, kuten mahdollisuutta varata aika sähköisesti kansalaisen terveyspalvelun kautta. Ensilinja-numerouudistus on Euroopan unionin rahoittama hanke.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ensilinja palveluiden-logo
Ensilinja palveluiden-logo
Oma Häme
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oma Häme

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye