Kempower toimittaa sähköautojen pikalatausratkaisuja Zeonille, yhdelle Intian suurimmista latausoperaattoreista

Jaa

Kempower ja yksi Intian suurimmista latausoperaattoreista, Zeon, tekevät yhteistyötä sähköajoneuvojen pikalatausratkaisujen käyttöönotossa Intiassa. Yhteistyö vastaa luotettavan ja skaalautuvan pikalatausinfran kasvavaan kysyntään Intiassa, keskittyen erityisesti latausmahdollisuuksien parantamiseen valtateiden varsilla.

Kempowerin ja Zeonin yhteistyö tavoittelee yli 20 latausaseman asentamista Intiaan tulevina vuosina. Zeonin ja Kempowerin ensimmäinen latausasema on jo asennettu Siran kaupunkiin Karnatakassa.
Kempowerin ja Zeonin yhteistyö tavoittelee yli 20 latausaseman asentamista Intiaan tulevina vuosina. Zeonin ja Kempowerin ensimmäinen latausasema on jo asennettu Siran kaupunkiin Karnatakassa.
  • Kempower ja Zeon tekevät yhteistyötä nopeuttaakseen sähköautojen latausverkoston kasvua Intiassa.
  • Molemmat yhtiöt ovat sitoutuneet kestävään liikkumiseen ja suunnittelevat yli 20 latausaseman asentamista Intiaan tulevina vuosina. Ensimmäinen latausasema on jo asennettu.
  • Yhteistyö vastaa luotettavan ja skaalautuvan latausinfran tarpeiden kasvuun, keskittyen Intian valtatieverkostoon.

INTIA — Kempower ja yksi Intian suurimmista latausoperaattoreista, Zeon, tekevät yhteistyötä sähköajoneuvojen pikalatausratkaisujen käyttöönotossa Intiassa. Yhteistyö vastaa luotettavan ja skaalautuvan pikalatausinfran kasvavaan kysyntään Intiassa, keskittyen erityisesti latausmahdollisuuksien parantamiseen valtateiden varsilla.

Kempowerin ja Zeonin yhteistyö tavoittelee yli 20 latausaseman asentamista Intiaan tulevina vuosina. Zeonin ja Kempowerin ensimmäinen latausasema on jo asennettu Siran kaupunkiin Karnatakassa.

Kempower toimittaa DC-pikalatausratkaisujaan Zeonin operoimille latausasemille, joista jokainen tarjoaa 200–400 kW kokonaistehon ja 6-8 latauspistoketta. Asemat on suunniteltu joustaviksi, jotta latausinfraa voidaan laajentaa tarpeen kasvaessa.

Kempower ja Zeon ovat molemmat sitoutuneet kestävään liikkumiseen. Osana yhteistyötä yhtiöt ovat myös allekirjoittaneet huoltosopimuksen varmistaakseen latausinfran jatkuvan ylläpidon ja tuen.

"Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä Kempowerin kanssa. Kempowerin pikalatausratkaisut ovat korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä. Myynti- ja huoltokumppanuutemme lisäksi olemme innoissamme Kempowerin satelliittilatausjärjestelmien käyttöönotosta pikalatausverkostossamme ja jatkamme premium-tasoisen ja vaivattoman latauskokemuksen mahdollistamista intialaisille sähköautoilijoille. Toivotamme Kempowerin tervetulleeksi Intian sähköautoekosysteemiin", sanoi Akhil Venkateshwaran, Zeonin teknologiajohtaja.

Zeon on vuodesta 2020 ollut sitoutunut vastaamaan sähköautojen julkisen latausmarkkinan muuttuviin tarpeisiin. Yhtiö aloitti neljä vuotta sitten pienillä latausasemilla maan valtateillä, ja on siitä lähtien laajentanut tarjontaansa vastatakseen sähköautoilijoiden tarpeisiin.

"Zeon jakaa sitoutumisemme kestävän liikenteen edistämiseen, ja olemme innostuneita työskentelemään heidän kanssaan huippuluokan pikalatausteknologian tuomisessa Intiaan. Kumppanuus tukee tavoitettamme tarjota luotettavia ja skaalautuvia latausratkaisuja, jotka helpottavat ja tekevät sähköautojen käyttöönotosta entistä helpompaa", sanoi Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

Sähköautojen käyttöönoton kasvaessa Intiassa tarve luotettaville ja helposti saatavilla oleville latausratkaisulle on tärkeämpää kuin koskaan. Kempowerin ja Zeonin yhteistyö on keskeisessä asemassa vastaamassa tähän tarpeeseen ja varmistamassa, että sähköautoilijoilla on pääsy nopeisiin ja luotettaviin latauspaikkoihin strategisissa sijainneissa ympäri Intiaa.

  

Kempower media:       

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower   

paula.savonen@kempower.com   

+358 400 343 851  

  

Lisätietoa Zeonista: https://zeoncharging.com/about 

 

Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja Yhdysvalloissa, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempowerin osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssa. www.kempower.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye