Uudenmaan ELY-keskus

Jokimaantie (mt 13849) Janakkalassa suljettu päällystystöiden vuoksi 25.9.–11.10.2024

Jaa

Jokimaantie Janakkalassa suljetaan Jokimaantien ja Löyttymäentien liittymästä Jokimaantien ja Turkhaudantien liittymään Kiertotie kulkee Jokimaantien ja Löyttymäentien kautta.

Kartta kiertotiestä, joka kulkee Jokimaantien ja Löyttymäentien kautta.
Kiertotie kulkee Jokimaantien ja Löyttymäentien kautta. Suomen väylät

Jokimaantien rakennetta parannetaan ja se asfaltoidaan. Päätierumpujen vaihtamisesta, tien kapeudesta ja yhdestä päällystevedosta johtuen, tie joudutaan sulkemaan töiden ajaksi.

Tie on käytettävissä työn aikana, jos työvaiheet eivät muuta edellytä. Lisäksi tiellä ei työskennellä viikonloppuisin. Kulku tonteille on sallittu koko työmaan ajan.

Kohteessa vaihdetaan useampi päätierumpu. Sen jälkeen levitetään lisämurske ja kohde sekoitusjyrsitään, jonka jälkeen on päällystyksen vuoro.

”Päällystys poikkeaa tavallisesta, koska tie päällystetään yhdellä levittäjän vedolla. Tällöin päällysteeseen ei tule keskisaumaa. Viimeksi näin on toimittu Kuusjoentiellä Ypäjällä vuonna 2022”, kertoo projektipäällikkö Aki Muhonen ELY-keskuksesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liikenteen asiakaspalvelu, puh 0295 020 600 (klo 9–15)

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Logo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Sysselsättningsöversikt för Nyland 08/2024: Antalet deltagare i aktiv arbetskraftsservice ökade i Nyland24.9.2024 08:00:00 EEST | Pressmeddelande

Den ekonomiska tillbakagången och det svaga konjunkturläget syns på arbetsmarknaden i Nyland. Våren 2023 började arbetslösheten öka på området och den har fortsatt att öka sedan dess. I den nuvarande tillbakagången har det setts en trend där företag försöker hålla kvar kunniga arbetstagare för att inte genast ha brist på arbetskraft när konjunkturen svänger. Efter att den förväntade vändningen i ekonomin har skjutits på framtiden har det inte nödvändigtvis varit möjligt längre.

Uudenmaan työllisyyskatsaus 08/2024: Aktiivisiin työvoimapalveluihin osallistuvien määrä noussut Uudellamaalla24.9.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Talouden taantuma ja heikko suhdannetilanne näkyvät Uudenmaan työmarkkinoiden tilanteessa. Työttömyys lähti alueella nousuun vuoden 2023 keväällä, ja on jatkanut kasvua siitä eteenpäin. Nykyisessä taantumassa on näkynyt trendi, että yritykset koettavat pitää kiinni osaajista, jotta suhdanteen kääntyessä ei törmättäisi heti työvoimapulaan. Talouden odotetun käänteen lykkäydyttyä tämä ei ole välttämättä ollut enää mahdollista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye