Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Opetus- ja kulttuuriministeriön tuottavuusohjelman mukaisesti opetustoimen henkilöstökoulutuksen rahoituksesta luovutaan vuodesta 2025 alkaen

Jaa

Opetus- ja kulttuuriministeriö julkaisi talousarvioesityksensä 23.9.2024, jonka yhteydessä esiteltiin myös ministeriön hallinnonalan tuottavuusohjelma.

Merkittävänä muutoksena esityksessä on päätös, jonka mukaan opetustoimen henkilöstökoulutuksen erillisistä määrärahoista luovutaan kokonaan vuodesta 2025 lähtien. Tämä tarkoittaa, että aluehallintovirastot eivät myöskään enää järjestä maksutonta täydennyskoulutusta varhaiskasvatuksen ja opetustoimen henkilöstölle seuraavana vuonna.

Esityksen mukaan aluehallintovirastojen nuoriso-, kirjasto- ja liikuntatoimien täydennyskoulutus jatkuu normaalisti myös vuonna 2025.

Lisätiedot:

Itä-Suomen aluehallintovirasto
Anu Liljeström, p. 0295 016 224

Lounais-Suomen aluehallintovirasto
Lea Karjomaa, p. 0295 018 077

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto
Esa Kaunisto, p. 0295 018 150
Ruotsinkielinen opetustoimi
Marianne West-Ståhl, p. 0295 018 623

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto
Veijo Kosola, p. 0295 017 570

Lapin aluehallintovirasto
Kaisa Post, p. 0295 017 355

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Marja-Liisa Keski-Rauska, p. 0295 018 815

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@avi.fi

Avainsanat

Aluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye