Fliiga

SPV juhli lakeuden derbyn voittoa jatkoajalla – Seinäjoki Areenalla 1 192 katsojaa

Jaa

SPV nappasi viikonlopun toisen voittonsa, kun Nurmon Jymy kaatui 5-4 Riku Hakasen jatkoaikamaalilla. Vielä puolitoista minuuttia ennen varsinaisen loppua Peliveljet oli ollut maalin tappiolla. Lakeuden derbyä jännitti Seinäjoki Areenalla 1 192 katsojaa.

Jymy oli pitkään kiinni voitossa erikoistilannemaaleillaan, kun Oskari Tenho ja Eemil Äijälä olivat osuneet ylivoimalla sekä Karri Vaarala alivoimalla, ja kolme minuuttia ennen loppua Äijälä iski joukkueen 4–3-johtoon – taas ylivoimalla. Loppu oli kuitenkin Peliveljien juhlaa ja Jymylle katkera. Kuudella viittä vastaan SPV sahasi puolustuksen pinoon ja Eero Karjanlahti sai ohjata tasoituksen maalin edestä. Jatkoajalla karkasi Riku Hakanen yksin läpi Jymyn laukauksen pamahdettua peittoon. Hakasen laukaus viuhui ohi maalin, mutta hän seurasi päädystä kimmonneen pallon ja siirsi sen verkkoon ohi Aki Karjalaisen.

Sunnuntain toisessa ottelussa tarjoilivat OLS ja Nokian KrP yleisölle viikonlopun toisen viihdepläjäyksen, jonka päätteeksi KrP juhli viidettä voittoaan viidestä ottelusta lukemin 7-6. Heti avauserässä verkot heiluivat seitsemästi KrP:n käännettyä OLS:n nopean 2–0-johdon 4–3-etumatkakseen. Toisen erän alussa Dani Jaaranen iski ensimmäisellä liigamaalillaan KrP:n jo 6–3-johtoon, mutta Eetu Ijäs ja Veeti Koivisto nostivat isännät maalin päähän. Luukas Hyvärisen nokialaisille toisen erän lopulla laukoma seitsemäs osuma jäi illan voittomaaliksi kun OLS tuli vielä Iiro Savelan osumalla maalin päähän vajaat kolme minuuttia ennen loppua.

Sarja jatkuu heti maanantaina ottelulla Classic–Westend Indians.