Hotel Santa Claus Oy

Santa's Hotelsilla jo viisi Green Key -sertifioitua hotellia

Jaa

Santa's Hotelsin Rovaniemen kohteille Santa's Hotel Santa Clausille ja Santa's Igloos Arctic Circlelle sekä Kalajoen Santa's Resort & Spa Hotel Sanille on myönnetty kansainvälisen matkailun Green Key -vastuullisuussertifikaatit.

Henkilö istuu vanhanaikaisessa kärryssä ja kaksi tonttua työntävät häntä eteenpäin metsäpolulla.
Santa's Hotels -hotelliketjulla on jo viisi Green Key -sertifioitua hotellia Harri Tarvainen / Santa's Hotels

Saariselän Santa’s Hotel Tunturille ja Luoston Santa’s Hotel Auroralle sertifikaatit myönnettiin elokuussa 2024. Näin ollen hotelliketjun kuudesta hakemuksen lähettäneestä kohteesta viisi on saanut sertifikaatin. Hakuprosessi jatkuu vielä Kilpisjärven Santa’s Hotel Rakassa, jossa auditointi on tarkoitus suorittaa vuoden 2024 loppuun mennessä.

Green Key -sertifioiduilta yrityksiltä odotettuja korkeita ympäristöstandardeja ylläpidetään tiukan dokumentoinnin ja säännöllisten auditointien avulla.

"Meille myönnetyt Green Key -vastuullisuussertifikaatit tuovat näkyväksi sen vastuullisuustyön, jota teemme koko henkilöstön voimin päivittäin", kertoo Rovaniemen kohteiden hotellinjohtaja Pia Virtala.

"Green Key -sertifikaatti takaa sen, että olemme matkailualan toimijoina käytännössä todistaneet sitoutuvamme ympäristökuormituksen pienentämiseen, sosiaalisten hyötyjen lisäämiseen sekä paikallistalouden tukemiseen toiminnassamme", täydentää Santa's Resort & Spa Hotel Sanin hotellinjohtaja Minna Salo.

Santa’s Hotels on yksi Pohjois-Suomen matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketju tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.

"Kannamme Santa's Hotelsilla näitä sertifikaatteja suurella ylpeydellä. Vastuullisuustyö on Santa's Hotelsilla ihan jokaisen asia, sillä kohteemme sitoutuvat henkilökunnan jatkuvaan ja kestävään vastuullisuustyöhön sekä vieraidemme ja yhteistyökumppaneidemme vastuullisuustekoihin kannustamiseen", kertoo Santa's Hotels -ketjun toimitusjohtaja Sanna Sandgren.

Santa's Hotelsin Green Key -sertifioidut hotellit:
Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä
Santa’s Hotel Aurora, Luosto
Santa's Hotel Santa Claus, Rovaniemi
Santa's Igloos Arctic Circle, Rovaniemi
Santa's Resort & Spa Hotel Sani, Kalajoki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Santa's Hotels

Santa’s Hotels on yksi Pohjois-Suomen matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketju tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hotel Santa Claus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye