XS Lelut

Uusi valoisa XS Lelut aukeaa lentokentälle

Jaa

Suomen kattavin lelukauppaketju avaa myymälän Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Uusi valoisa XS Lelut-myymälä Helsinki-Vantaan lentoasemalla
Uusi valoisa XS Lelut-myymälä Helsinki-Vantaan lentoasemalla Maria Vinogradova

Viime vuosien aikana kuluttajille tutuksi tullut lelukauppaketju XS Lelut avaa 30.9. myymälän Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Avauksen jälkeen ketjulla on Suomessa 12 myymälää. Myymälät sijaitsevat kauppakeskuksissa ympäri Suomen.

-Myymälän avaaminen Helsinki-Vantaan lentoaseman kaltaisessa dynaamisessa ympäristössä on jännittävä virstanpylväs. Haluamme varmistaa, että jokainen matkustaja voi löytää meiltä jotain, joka tuo iloa heidän päiväänsä, sanoo XS Lelut-ketjun retail manager Triin Söber.

Uusin myymälä sijaitsee yhden Pohjoismaiden vilkkaimman lentokentän sykkeessä, lähtöportin 21 lähettyvillä. Uusi XS Lelut -myymälä on avara ja valoisa, hauska ja täynnä ajatuksella valittuja leluja - se on suunniteltu matkailijoita ajatellen.

-Tavoitteenamme on tehdä jokaisesta vierailusta XS Leluilla iloinen ja positiivinen kokemus, sanoo Söber.

-Olemme räätälöineet uuden lentokenttämyymälämme valikoiman vastaamaan lentomatkustajien tarpeita. Meiltä löytyy muun muassa ajanviettoon sopivia leluja ja Suomi-teemaisia erityislahjoja. Esimerkiksi näiden avulla olemme varmistaneet, että jokainen löytää meiltä jotain, Söber jatkaa.

XS Leluilta löydät lahjan rakkaallesi, jotain viihdyttämään perheen pienimpiä lennolla, tai lahjan piristämään omaa päivääsi - ja paljon muuta. Myymälässä on leluja ja matkamuistoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa Suomesta ja jotka edustavat suomalaista kulttuuria. Helsinki-Vantaan XS Lelut tarjoaa valikoimaa tutuista Muumi-hahmoista kauniisiin puuleluihin, jotka ovat ihania muistoja vierailusta Suomessa.

XS Lelut-myymälät suunnitellaan valoisiksi ja iloisiksi tiloiksi. Hyllyiltä kurkistelee uutuudet ja vanhat suosikit. Uusi XS Lelut Lentokenttä jatkaa tätä perinnettä tarjoamalla inspiroivan tilan, jossa kaikenikäiset matkustajat voivat vierailla ja löytää jotain erityistä.

Kun seuraavan kerran lennät Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, pysähdy XS Lelut-myymälässä ja koe aito lelun löytämisen riemu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Uusi valoisa XS Lelut-myymälä Helsinki-Vantaan lentoasemalla
Uusi valoisa XS Lelut-myymälä Helsinki-Vantaan lentoasemalla
Maria Vinogradova
Lataa
Myymälästä löytyy monenlaista hauskaa.
Myymälästä löytyy monenlaista hauskaa.
Maria Vinogradova
Lataa
Punirunes- uutuus löytyy XS Lelut-lentokentältä
Punirunes- uutuus löytyy XS Lelut-lentokentältä
Maria Vinogradova
Lataa

Linkit

XS Lelut / Anvol OY

XS Lelut on iloinen ja värikäs lelukauppaketju. Suomessa  kuluttajaa palvelee 12 myymälää sekä kattava verkkokauppa. Olemme osa Anvol LTD:tä, joka on perustettu 11. elokuuta 1995 Tallinnassa. Anvol on erikoistunut lelujen ja lastentarvikkeiden tukku- ja vähittäismyyntiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta XS Lelut

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye