Veikkaus Oy

Ruoveden 8 miljoonan euron voiton napannut: ”Ihan hyvin on nukuttu”

Jaa

Lotosta osui kierroksella 39/2024 vuoden toiseksi suurin lottovoitto, 8 miljoonaa euroa, Ruovedelle. Voiton myötä Ruovesi nousi Pirkanmaan onnekkaimmaksi kunnaksi, kun suhteutetaan Loton päävoittojen yhteenlaskettu euromäärä kuntien asukaslukuihin. Tuore lottovoittaja suhtautuu jättimäiseen voittoonsa niin tyynesti, ettei edes viikonlopun yöunet häiriintyneet tapahtumasta.

Ruoveden voittaja oli pelannut voiton tuoneen lottorivinsä K-Market Ruovedessä. Hän kertoo pelanneensa Lottoa jo vuosikausia samoilla riveillä säännöllisesti.

– On meille vaimon kanssa sellaisia muutaman kympin voittoja aiemmin tullut, mies kertoo.

Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut kyse mistään kympin voitosta, vaan vuoden toiseksi suurimmasta lottovoitoista.

– Huomattiin vaimon kanssa asia lauantaina, kun katsottiin Loton tuloksia. Ei sitä voinut oikein uskoa ennen kuin vielä tänään aamulla vertasimme uudestaan lottoriviä Iltalehdessä näkyvään riviin, voittaja päivitteli voittoa seuranneena sunnuntaina.

Voittajan mukaan hänellä ei ole vielä minkäänlaisia suunnitelmia rahan käytölle. Onnenpotkunsa hän aikoo pitää visusti salassa.

Epäuskoisista tunnelmistaan huolimatta pariskunta suhtautuu voittoon tyynesti, eikä ole kuulemma kärsinyt edes voittajille tyypillisestä voiton jälkeisestä unettomuudesta.

– Kyllä nukuttiin viime yökin ihan hyvin, rauhallinen voittaja kertoi sunnuntaina.

K-Market Ruovedessä järjestetään voittokahvit voiton kunniaksi perjantaina 11.10. klo 11 alkaen. Kakkua ja kahvia riittää 250 ensimmäiselle.

Ruoveden 8 miljoonan euron voitto oli tämän vuoden toiseksi suurin lottovoitto. Vuoden toistaiseksi suurin lottovoitto meni helmikuussa nettipelaajalle Päijät-Hämeeseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma, ke-to: klo 8–21
ti: klo 8–22
pe: klo 8–23
la: klo 9–12 ja klo 20–22
su: klo 10–15

www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye