Fliiga

SPV:lle pisteet Oulusta Sami Kosken patenttipasseilla

Jaa

Kauden kolmella tappiolla aloittanut SPV nappasi jo neljännen perättäisen voittonsa, kun OLS kaatui Sami Kosken syöttöjen pohjustuksella 4-2. Konkari alusti identtisillä tarjoiluilla Peliveljien toisen ja kolmannen maalin.

SPV:n avausmaalin oli lakaissut ensi erässä takatolpalta Eemeli Karjanlahti, ja toisessa Sami Koski löysi ylivoimalla vasemmasta laidasta keskeltä kuviota Konsta Haukkalan, joka sipaisi asettelematta yläputken alle 2-0. Eemil Ylitalo kavensi syöttäjä Aaro Haverisen merkkauttaessa ensimmäisen liigapisteensä ja videotarkistus vahvisti kolmannen erän alussa Kimi Vänttilän tasoituksen, mutta loppu oli OLS:lle taas kerran kitkerä. Päätöserän puolivälissä SPV pelasi ylivoimaa, ja jälleen osui Konsta Haukkala Sami Kosken syötöstä toisen maalin kopiolla. Eemeli Karjanlahti nosti vielä tyhjiin loppunumerot kotijoukkueen hakiessa tasoitusta riskillä.

Sarja jatkuu heti maanantaina ottelulla LASB–Happee.

F-liigan naisten sarjassa SB-Pro otti jo kolmannen perättäisen voittonsa, kun Welhot taipui kotonaan 4-2. Kuopiolaiset hakevat PSS:n tavoin vielä avauspisteitään.

SB-Pro repi kahden maalin eron jo avauserässä, kun Veera Kurikkala ja ylivoimalla Jenni Rautanen onnistuivat, ja toisen aluksi Bea Karling laukoi lukemiksi jo  3-0. Miia Murtorinne avasi kotijoukkueen maalitilin erän lopulla, mutta pelin viimeisellä viisiminuuttisella Laura Hietamäki nosti 4–1-niitin. Ella Varis kavensi vielä ilman maalivahtia, mutta sen pontevampaan kiriin ei Welhot enää elpynyt.

Sarja jatkuu heti maanantaina Lempäälässä viime kevään hopea- ja pronssijoukkueiden mittelöllä Classic–FBC Loisto.