Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Armi Hyry valittu Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vanhusten palvelujen hoiva-asumisen palvelualuejohtajaksi

Jaa

Vanhusten palvelujen hoiva-asumisen palvelualueen palvelualuejohtajaksi on valittu Armi Hyry. Hyry aloitti virassaan 23.9.2024.

Armi Hyry valittu VAKEn vanhusten hoiva-asumisen palvelualuejohtajaksi.
Armi Hyry valittu VAKEn vanhusten hoiva-asumisen palvelualuejohtajaksi. Amanda Lehtola

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vanhusten palvelujen hoiva-asumisen palvelualuejohtajaksi on valittu Armi Hyry. Hän aloitti tehtävässään 23.9.2024.

Hyry valittiin tehtävään aiemman palvelualuejohtajan siirryttyä toisen hyvinvointialueen palvelukseen. Virka oli julkisesti haettavana 10.6.-19.7.2024, ja siihen saapui 38 hakemusta, joista 36 täytti haun kelpoisuusehdot. Hakijoista kahdeksan kutsuttiin ensimmäiseen haastatteluun, ja neljä eteni toiseen vaiheeseen, jossa haastattelun lisäksi hakijoille annettiin ennakkotehtävä.

Hakijoiden arviointiin osallistuivat Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vanhusten palvelujen toimialan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja, tehtäväaluepäälliköitä ja HR:n edustajia. Hakijoilta edellytettiin ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta vaativista johtamistehtävistä ja muutosjohtamisesta sekä vanhuspalvelujen ja hoiva-asumisen palvelujen erinomaista tuntemusta.

Hakemusten, työkokemuksen, henkilöarvioinnin, haastattelujen sekä ennakkotehtävän ja tehdyn kokonaisarvion perusteella palvelualuejohtajan virkaan valittiin Armi Hyry.

Hyry toimi ennen virkaan astumista Päijät-Hämeen hyvinvointialueen omavalvontajohtajana. Hänellä on laaja-alaista ja vahvaa johtamiskokemusta sekä näyttöä tuloksellisesta ja vaikuttavasta johtamisesta niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Lisäksi Hyryllä on kattavaa kokemusta ikääntyneiden palveluista ja esihenkilötehtävistä.

”Uskomme, että Armi Hyry tuo mukanaan arvokasta johtamisosaamista, jonka avulla onnistumme uudistamaan toimintakulttuuriamme ja johtamistamme”, kertoo vanhusten palvelujen toimialajohtaja Minna Lahnalampi-Lahtinen.

Vanhusten palvelujen hoiva-asumisen palvelualuejohtaja vastaa hoiva-asumisen palvelualueen toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä sekä johtaa palvelualueen toiminnan ohjausta, arviointia ja kehittämistä.

Päätös hoiva-asumisen palvelualuejohtajan valinnasta on nähtävillä täällä: Hoiva-asumisen palvelualuejohtajan virka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vantaan ja Keravan ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialueiden pelastuslautakunnassa 9.10.20247.10.2024 12:35:33 EEST | Tiedote

Pelastuslautakunnassa 9.10 käsitellään muun muassa muutosesitys investointisuunnitelmaan 2025 – 2028 ja investointisuunnitelmaesitys 2026 – 2029. Vuoden 2025 talousarvio käsitellään toiseen kertaan. Käsittelyssä on myös avustuksen myöntäminen Ukrainan pelastustoimelle. Lisäksi annetaan lausunto pelastustoiminnan päivitetyn toimintavalmiuden suunnitteluohjeen luonnoksesta.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos avaa uuden aseman Tikkurilaan26.9.2024 13:14:34 EEST | Tiedote

Lokakuun alussa avattavalle Tikkurilan valmiusasemalle sijoittuu kaksi Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen yksikköä: ensihoitoyksikkö, eli ambulanssi sekä kärkiyksikkö, eli pieni paloauto. Asemalta löytyvät myös Tikkurilan VPK:n ajoneuvot ja tilat. Lähivuosina Vantaalle rakennetaan lisää valmiusasemia, jotta Keski-Uudenmaan pelastuslaitos pystyy nostamaan toimintavalmiutensa lakisääteiselle tasolle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye