Fliiga

Kahdelle ensimmäiset liigamaalit – haastaja Classic vahvempi kevään finaaliuusinnassa

Jaa

Classicin Samuli Leppäniemi ja Teemu Karppanen saivat ottaa pallot talteen ensimmäisten liigamaalien kunniaksi, kun viime kevään hopeajoukkue kaatoi kotonaan Lempäälässä mestari Oilersin 6-4.

Samuli Leppäniemi sijoitti takakulmaan illan avausmaalin ja Teemu Karppanen pelin puolivälissä vastaiskusta 4-0, kun Classic näytti pitkään karkaavan tänään selvään voittoon. Välissä olivat kotijoukkueelle osuneet Oskari Heikkilä ja Peteris Trekse

Justus Kainulaisen ja Heikki Iiskolan nopeat kavennukset sähköistivät pelin ennen toista taukoa eikä edes Konsta Tykkyläisen ylivoimalla täsmäämä 5–2-maali päästänyt Classicia rentoutumaan. Isäntien merkkaus petti ensin tasaviisikoin ja sitten vielä alivoimalla, ja Aaro Astala ja tänään tehot 2+2 koonnut Heikki Iiskola laukoivat Öljymiehet jo maalin päähän.

Kolme minuuttia ennen loppua Classic lähetti omasta päästä pitkän pallon, Oskari Heikkilä siirsi puolustaja niskassakin poikittain ja Ville Hietarannan suora rystylaukaus löysi tiensä verkkoon etutolpan ja Oilersin maalille loukkaantumisen jälkeen palanneen Markus Laakson välistä. Heikkilä oli yhdellä maalilla ja kahdella syöttöpisteellä tänään Classicin tehokkain.

Sarja jatkuu perjantaina ottelulla Nokian KrP–Nurmon Jymy.