Vaasan kaupunki - Vasa stad

Svara på en enkät om barn och ungas färdvanor för hobbyverksamhet

Dela

När det gäller barn och ungas motionsvanor fästs ofta uppmärksamhet vid skolvägen. Däremot finns det lite information om färden de gör till sina hobbyer. Winter Cycling Federation rf gör en undersökning där man syftar till att utreda situationen kring finländska barn och ungas färdvanor för hobbyverksamhet.

Foto: Jenna Koivisto

Syftet med enkäten är att utreda bland annat färdernas antal och hur barn och unga tar sig till sina hobbyer. Enkäten riktar sig till barn och ungas föräldrar som är bosatta i Finland, och enkäten är öppen till slutet av oktober 2024.

Svara på enkäten här: https://form.typeform.com/to/zrbeSpXe (Enkäten är endast på finska.)

Enkäten är en del av EU:s SIASP-projekt (Sustainable and Inclusive Access to Sport Practices) som finansieras av Erasmus+ Sport-programmet. Inom projektet söker man efter god praxis och bra lösningar för att främja hållbara färdvanor för hobbyverksamhet.

Nyckelord

Bilder

Foto: Jenna Koivisto
Ladda ned bild

Länkar

I Vasa, Nordens energihuvudstad, är det lätt att vara lycklig.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ändringar i parkeringen invid gatan på Skolhusgatan, Museigatan och Lillagatan10.10.2024 11:06:15 EEST | Pressmeddelande

Parkeringspraxis ändras för vintermånaderna i omgivningen runt Österbottens museum på Skolhusgatan, Museigatan och Lillagatan. På ena sidan av gatan är parkering förbjuden från måndagmorgon till onsdagmorgon och på andra sidan gatan från onsdagmorgon till fredagmorgon. Målet med ändringen är att underlätta snöplogningen och förbättra kvaliteten på vinterunderhållet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye