Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasalaiset muusikot esittelevät taitojaan Feasta-artistikatselmuksessa 19.10. Fanny-talolla

Jaa

Vaasalaiset muusikot esittävät musiikkiaan Feasta-artistikatselmuksessa, joka järjestetään lauantaina 19.10.2024 klo 19–23 Kulttuuritalo Fannyssa. Tapahtumassa paikalliset artistit pääsevät esiintymään median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille.

Kuudetta kertaa järjestettävä Feasta on avoin kaikille musiikkityyleille ja lavalle nousee useita eri genrejä edustavia artisteja ja yhtyeitä.

Illan esiintyjälista lupaa monipuolisen musiikkikattauksen

Turbo Junkie -yhtyeessä soittavat Albert Wasberg, Jonas Öman, Alexander Södergård ja Johnny Finne. Sudenkehto yhdistää suomalaisen melankolian melodiseen metalliin ja rockiin. Ann-Sofié tarjoaa puolestaan herkemmän lauluosuuden. Illan aikana kuullaan myös Pikkujantterin räppiä.

Akustisempaa puolta edustavat Unohdetut runoilijat, joka kuvailee musiikkiaan itseterapoinniksi ja melankolian juhlistamiseksi. Yhtyeessä esiintyvät Sanna Perälä (laulu), Marko Perälä (kitara), Mika Saari (rummut) ja mahdollisesti Juha Saunala (basso).

Rämisöö on vaasalaisen Joel Perämäen ja Oulussa nykyään asuvan Leevi Louhulan duo. Yhtyeen musiikki yhdistelee vaikutteita popista, kantrista ja räpistä. Aerial Eye -yhtyeeseen kuuluvat Roni Tekoniemi (kitara ja laulu), Valtteri Haapaoja (kitara ja laulu), Jasper Mattila (rummut) sekä William Kunwar, joka on mukana basson tuuraajana.

 Verkostoitumistapahtuma alan ammattilaisten kanssa

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota paikallisille artisteille mahdollisuus saada näkyvyyttä ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Feasta-tapahtuman raati koostuu musiikki- ja mediavaikuttajista, jotka antavat esiintyjille palautetta esityksistä. Raatilaisina nähdään muun muassa Geir Byrkjeland (kulttuurituottaja), Sanna Asikainen (vs. kulttuuripäällikkö), Andy Prinkkilä (muusikko, Nokia Musiikin ja Sony Musicin musiikin digijakelu ja promo), Janne Hyöty (muusikko, säveltäjä, studion omistaja) ja Tarja Huntus (videoeditori ja tapahtumatuottaja).

Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen. Paikalla on myös rajattu anniskelualue, jota valvotaan. Feasta-artistikatselmuksen järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyössä Volumen kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtumakoordinaattori Max Bäckman, max.backman@vaasa.fi, puh. +35840183 1956

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye