Fliiga

FBC Loisto sinnitteli puoli peliä – TPS lopulta selvästi Turun ykkönen

Jaa

TPS voitti kauden neljännenkin ottelunsa F-liigan naisten sarjassa, kun paikallisvastustaja FBC Loisto taipui pelin toisen puolikkaan repäisyllä lopulta selvästi 9-3.

Ottelun ensimmäinen puolikas väännettiin vielä tasalukemiin 2-2, kun Loiston Eeva-Maria Heininen oli kuitannut ensimmäisessä erässä Jenna Saarion avausmaalin ja toisessa vielä Eerika Kosken johto-osuman. Toisen erän toisella puolikkaalla Meri-Helmi Höynälä sekä Veera Kuosmanen kuitenkin laukoivat hallitsevalle mestarille 4–2-taukojohdon, ja ottelun loppu oli sitten jo Palloseuran näytöstä. Milla Granlundin kaukolaukaus ja Sofia Leinon jatko pallon ryöstäneen Meri-Helmi Höynälän syötöstä muuttivat lukemiksi 6-2, ja Jenna Saario sekä Eerika Koski osuivat tyhjiin. Eeva-Maria Heinisen välissä kavennettua illan kolmannella maalillaan rankaisivat vielä Saario ja Höynälä Loiston epäonnistuneesta avauksesta loppunumerot. Kaksikon tehot olivat tänään 2+1, Sofia Leino merkkautti 1+2.

Sarja jatkuu perjantaina otteluilla O2-Jyväskylä–Welhot ja ÅIF–EräViikingit.