Kangasalan kaupunki

Osallistuva budjetointi tuo elokuvaklassikoita Kangasala-taloon

Jaa

Kangasalan kaupungin osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä kaupunkilaiset valitsivat maksuttomat elokuvaklassikoiden näytökset kolme suosituimman vaihtoehdon joukkoon.

Cherbourgin sateenvarjot
Cherbourgin sateenvarjot Jean Rabier

Sarjan aloittaa perjantaina 25.10. kello 20:00 esitettävä Hideo Nakatan elokuva Ring (1998), modernin kauhun virstanpylväs, jonka perusta on japanilainen hiipivä kauhu. Ring on vakiinnuttanut paikkansa kauhuelokuvien kaanonissa merkkiteoksena, joka kauhistuttaa yleisöjä vuodesta toiseen.

Sunnuntaina 10.11. klo 18:00 esitetään Catherine Deneuven ja Nino Castelnuovon tähdittämä Cherbourgin sateenvarjot. Tämä Jacques Demyn ohjaama romanttinen musikaaliklassikko voitti ensi-iltavuonnaan 1964 kolme palkintoa Cannesin elokuvajuhlilla.

Ohjaajalegenda Hayao Miyazakin fantasia-animaatio Naapurini Totoro on huikaisevan kaunis ja kiehtova tarina uuteen taloon muuttavista sisaruksista ja läheisessä metsässä asuvista maagisista olennoista. Tätä lauantaina 7.12. kello 12:00 esitettävää elokuvaa voi varauksetta suositella kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Perjantaina 13.12. kello 20:00 valkokankaalle loikkaa Kung fu-elokuvien supertähti Bruce Lee Japanilaismiehityksen aikaan sijoittuvassa toimintaelokuvassaan Vihan nyrkki.

Sarjan päättää perjantaina 20.12. kello 19:00 esitettävä kulttielokuva Painajainen ennen joulua. Henry Selickin ohjaamassa ja Tim Burtonin ideaan perustuvassa animaatiomusikaalissa nähdään mitä tapahtuu, kun Halloween-hirviöt ottavat joulun haltuunsa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kangasalan kaupunki, kulttuuripalvelut, kulttuurituottaja Leo Van Aerschot, p. 040 610 9492, leo.van.aerschot@kangasala.fi

Kuvat

Cherbourgin sateenvarjot
Cherbourgin sateenvarjot
Jean Rabier
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunkistrategia 2033, ennakkokysely auki 31.10.2024 asti11.10.2024 16:16:55 EEST | Tiedote

Kangasalan kaupunki on uudistamassa tärkeintä kaupungin toimintaa ohjaavaa asiakirjaa, Kangasalan kaupunkistrategiaa 2033. Kangasalan kaupungin menestyksen ja elinvoiman kannalta oikeiden valintojen tekeminen oikeaan aikaan on ratkaisevaa. Uuden strategian tavoitteiden ja vision tekemiseen tarvitsemme sinun apuasi. Kokoamme tietoja eri sidosryhmien näkemyksistä strategian tavoitteiden tärkeydestä. Kyselyn tuloksia analysoidaan laajasti mm. Kangasalan valtuuston strategiatyössä sekä nykyisen että uuden valtuuston toimesta. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 8 minuuttia. Kysely on avoinna 31.10.2024 saakka. Arvomme yhteystietojen jättäneiden vastaajien kesken kolme lahjakorttia. Linkki Kangasalan kaupunkistrategia 2033 -ennakkokyselyyn. Kyselylinkki löytyy myös Osallistu ja vaikuta -sivustolta. Kiitos ajatuksistasi ja ajastasi!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye