Rakennusliike Lapti Oy

Nanunkallion koulun KVR-esisopimus on allekirjoitettu – toteuttajaksi Rakennusliike Lapti

Jaa

Rauman kaupungin ja Rakennusliike Lapti Oy:n edustajat allekirjoittivat tiistaina 15.10. Nanunkallion koulun, päiväkodin ja valmistuskeittiön rakennushanketta koskevan KVR-esisopimuksen.

Kuva: Arkkitehtitoimisto Perko

– Seuraavaksi käynnistyy hankkeen kehitysvaihe, joka jatkuu helmikuuhun 2025 asti. Kehitysvaiheen aikana käymme läpi tarjousvaiheessa laadittuja suunnitelmia ja jalostamme niitä yhdessä tilaajan, tulevien käyttäjien ja Laptin kanssa. Helmikuussa on tarkoitus allekirjoittaa varsinainen KVR-urakkasopimus, tilapalvelujohtaja Olli-Pekka Kumpula kertoo.

Tavoitteena on, että rakennuslupahakemus jätetään vielä kuluvan vuoden aikana. Myös hankkeen toteuttamista aikataulutetaan ja tarkennetaan loppuvuoden aikana.

– Olemme Laptilla innoissamme yhteistyömme jatkumisesta Rauman kaupungin ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Yhteistoiminnallisissa hankkeissa kaiken keskiössä on yhteistyö, osapuolet tekevät töitä yhteisen hankkeen ja tavoitteiden eteen. Olen henkilökohtaisesti erittäin tyytyväinen kilpailuesityksemme suunnitteluratkaisun laatutasoon. Seuraavaksi ryhdymme yhdessä kaupungin sekä suunnittelijakumppaneiden kanssa kehittämään sitä vielä kohti pian koittavaa toteutusvaihetta, aluejohtaja Ville Raitanen Laptilta kertoo.

Rakennustyöt alkavat alkuvuodesta 2025. Runko alkaa nousta kesän aikana, ja harjakorkeus saavutetaan koko rakennuksen osalta alkuvuodesta 2026. Uudet tilat otetaan käyttöön vuoden 2027 alkupuolella.

Väistötilojen ja valmistuskeittiörakennuksen purkutyöt sekä piha-alueen viimeistely toteutetaan vuoden 2027 aikana. Koko hankkeen kustannusarvio on 38,3 miljoonaa euroa.

Tulevasta rakennushankkeesta on julkaistu suunnitelmia havainnollistavia kuvia. Kuviin voi tutustua kaupungin nettisivuilla osoitteessa rauma.fi/nanunkallion-koulu.

Nanunkallion koulu sisältää luokka-asteet 1–6, erityisopetuksen ja valmistavan opetuksen, esiopetuksen sekä koulukiinteistössä toimivan iltapäiväkerhotoiminnan liikuntatiloineen. Uudet tilat mitoitetaan 550 lapselle. Hankkeeseen kuuluu lisäksi viisiryhmäinen ja 105-paikkainen päiväkoti sekä valmistuskeittiö.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Olli-Pekka Kumpula, tilapalvelujohtaja, Rauman kaupunki, puh. 044 403 3000
Ville Raitanen, aluejohtaja, Rakennusliike Lapti Oy, puh. 0400 549 791

Kuvat

Kuva: Arkkitehtitoimisto Perko
Lataa
Kuva: Arkkitehtitoimisto Perko
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapti lyhyesti

Lapti on monipuolinen ja vakavarainen kotimainen rakennusliike. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa koteja, toimitiloja, päivä- ja hoivakoteja, kouluja sekä sairaaloita ympäri Suomea. Meillä työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Vaikuttavasta jäljestämme kertovat niin viimeistelty kädenjälki kuin yhteistyöstämme syntyvä lämmin muistijälki. www.lapti.fi

Vaikuttavaa jälkeä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye