Diakin kehittämä ZekkiPro palkittiin parhaana innovaationa Yhteiskunnallisten innovaatioiden päivässä
Diakonia-ammattikorkeakoulun kehittämä ZekkiPro-digipalvelu palkittiin Innokylän Leijonan luolassa parhaana innovaationa. Raati arvosti erityisesti ZekkiPron selkeyttä, skaalautuvuutta ja vaikuttavuutta hyvinvointityön tukemisessa. ZekkiPro tarjoaa sote-organisaatioille luotettavan työkalun hyvinvoinnin mittaamiseen ja palveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen.
Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) kehittämä ZekkiPro-digipalvelu palkittiin parhaana innovaationa Innokylän Leijonan luolassa, osana Yhteiskunnallisten innovaatioiden päivää, joka järjestettiin keskiviikkona 7.11. Raadin mukaan ZekkiPro erottui edukseen erityisesti selkeydellään, skaalautuvuudellaan ja vaikuttavuudellaan. ZekkiPro on suunniteltu tukemaan hyvinvointipalveluita tuottavia organisaatioita, kuten hyvinvointialueita ja muita sote-alan palveluntarjoajia, tarjoamalla helpon ja luotettavan tavan mitata hyvinvointia ja seurata palveluiden vaikutuksia asiakaslähtöisesti.
ZekkiPron esitteli Leijonan luolan pitchauksessa Diakin tutkimus- ja kehittämispäällikkö Reija Paananen. Leijonan luolan raatiin kuuluivat Stefan Haglund (Startmore Oy), Milja Mäkelä (FiBAN ry) ja Samir Omar (S-Pankki Oyj).
– On hienoa saada tunnustusta siitä, että olemme onnistuneet luomaan palvelun, joka aidosti tukee organisaatioita vaikuttavamman ja kohdennetumman hyvinvointityön tekemisessä,” Paananen kommentoi.
– Tavoitteemme on, että ZekkiPro auttaa toimijoita tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan, perustuen ajantasaiseen tietoon ihmisten hyvinvoinnista.
ZekkiPro – tiedolla johtamista ja vaikuttavuuden mittaamista hyvinvointipalveluissa
ZekkiPro on digitaalinen työkalu, jonka avulla organisaatiot voivat mitata, analysoida ja todentaa asiakkaidensa hyvinvoinnin kehitystä. Sen avulla sote-alan palveluntuottajat voivat seurata ja kehittää toimintansa vaikuttavuutta eri tasoilla – yksilö-, toiminto- ja organisaatiotasolla – tukien entistä tehokkaampaa ja asiakaslähtöisempää palvelukehitystä.
– Jatkamme jatkuvaa kehitystyötä ZekkiPron parissa, jotta voimme tarjota organisaatioille täsmällisen työkalun hyvinvointitiedon keräämiseen ja analysointiin,” Paananen lisää.
– Toivomme, että entistä useampi toimija löytää ZekkiPron ja huomaa sen hyödyt asiakaslähtöisen ja vaikuttavan hyvinvointityön toteuttamisessa.
Kiinnostuitko ZekkiProsta?
ZekkiPro on saatavilla Diakin kautta, ja se voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin organisaation erityisiä tarpeita. Diakin asiantuntijat ovat valmiita auttamaan organisaatioita kehittämään hyvinvointityötään tiedolla johtamisen ja vaikuttavuuden todentamisen avulla.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Reija Paananentutkimus- ja kehittämispäällikkö, dosenttiDiakonia-ammattikorkeakoulun DiakHub
Puh:050 5920246reija.paananen@diak.fiMirjami Ritolaviestinnän asiantuntijaDiakonia-ammattikorkeakoulu
Puh:050 4385 288mirjami.ritola@diak.fiDiakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diak on sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkausalaan keskittynyt kohtaamisen korkeakoulu. Osaamisemme kohdistuu sinne, missä on eriarvoisuutta, köyhyyttä, yksinäisyyttä ja yhteiskunnan ulkopuolisuutta. Teemme sosiaalista innovointia ihmisen puolella. Olemme ihmisyyden asiantuntijoita, joita ajaa halu rakentaa oikeudenmukaisempaa maailmaa kaikille. Teemme tuloksellisesti jatkuvaa kehitystyötä, jotta maailma olisi kaikille hyvä. Uskomme ihmiseen.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diakonian näkökulmaa tarvitaan yhteiskunnalliseen arvokeskusteluun9.10.2024 09:15:00 EEST | Tiedote
Diakonian ammattilaiset kohtaavat työssään kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. Siksi diakonian näkökulmaa tulisi kuulla yhteiskunnallisessa keskustelussa. Diakissa kehitetään laaja-alaista diakoniaa yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.
Nuorten hyvinvointipalvelu Zekki saa jälleen kansainvälistä tunnustusta16.9.2024 14:22:40 EEST | Tiedote
Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) kehittämä digitaalinen itsearviointipalvelu Zekki on saanut jälleen kansainvälistä tunnustusta. Euroopan komission Social Innovation+ Initiative on nostanut Zekin yhtenä merkittävistä eurooppalaisista innovaatioista nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Zekki-digipalvelu tarjoaa nuorille helpon ja saavutettavan tavan arvioida omaa tilannettaan sekä löytää itselle sopivia tukipalveluita.
Yhteishaku päättyi – Diakin Porin-kampuksen sosionomikoulutus veti hyvin hakijoita12.9.2024 10:59:16 EEST | Tiedote
Syksyn korkeakoulujen yhteishaku päättyi 11.9.2024. Diakissa oli tarjolla 425 aloituspaikkaa, joista 65 Porissa järjestettäviin sosionomi (AMK) ja sosionomi (AMK), diakoniatyö -koulutuksiin.
Yhteishaku päättyi – Diakin Oulun-kampuksen sosionomikoulutus veti hyvin hakijoita12.9.2024 10:53:57 EEST | Tiedote
Syksyn korkeakoulujen yhteishaku päättyi 11.9.2024. Diakissa oli tarjolla 425 aloituspaikkaa, joista 110 Oulussa järjestettäviin koulutuksiin.
Syksyn yhteishaku on päättynyt – Diakin AMK-koulutuksille riittää kysyntää12.9.2024 10:50:05 EEST | Tiedote
Syksyn korkeakoulujen yhteishaku päättyi 11.9.2024. Diakissa oli tarjolla 425 aloituspaikkaa AMK-koulutuksiin Helsingissä, Porissa, Oulussa ja verkossa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme