Olutravintola Konttori juhlii – 25 vuotta jäykkää mutta asiallista palvelua
Tampereen keskustassa Verkatehtaankadulla sijaitseva Olutravintola Konttori täyttää joulukuussa 25 vuotta. Tuulisella toimialalla saavutus on erittäin merkittävä.
"Ravintolan avaamisesta tulee kuluneeksi 25 vuotta sunnuntaina kahdeksas päivä joulukuuta, mutta jotain erityistä on luvassa koko viikon ajan. Pääasiassa kuitenkin juhlimme työn merkeissä eli asiakkaitamme intohimolla palvellen", Olutravintola Konttorin johtaja Antti Hannula kertoo.
Neljännesvuosisata on ravintola-alalla pitkä aika ja merkittävä saavutus. Konttorin väki suhtautuu siihen tapansa mukaan maltillisella ylpeydellä.
"Olemme onnistuneet tavoitteessamme rakentaa konsepti, joka tavoittaa niin erikoisuuksien perässä saapuvat oluthifistelijät kuin muut viihtyisää miljöötä ja hyvää palvelua arvostavat asiakkaatkin. Sanoisin, että menestyksen salaisuus piilee ihmisissä tiskin molemmin puolin – mahtavat asiakkaamme ja sitoutunut, osaava henkilökuntamme ovat kiitoksen ansainneet", Hannula tiivistää.
Tasting avaa oven oluiden maailmaan
Konttori tunnetaan vaihtuvasta olutvalikoimastaan: ravintolassa on vuosittain tarjoilla noin 1500:aa eri olutlaatua. Konttori on olutharrastajien mekka, mutta samalla pieteetillä palvellaan myös satunnaiset vierailijat.
"Käsittääkseni olutvalikoimamme on Suomen suurin, ja koska siihen joukkoon mahtuu myös paljon harvemmin saatavilla olevia pieneriä ja erikoisuuksia, on meille vuosien varrella muodostunut hyvä suhde koti- ja ulkomaisten panimoiden sekä maahantuojien kanssa. Henkilökuntamme suhtautuu oluisiin intohimolla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan, onhan tavoitteenamme säilyttää asemamme suomalaisen ja jopa pohjoismaisen olutravintolakentän kirkkaimpana tähtenä", Hannula sanoo.
Konttorin henkilökunta jakaa oluttietouttaan järjestämällä tastingejä eli ohjattuja maistelutilaisuuksia, jotka oluen lisäksi tarjoavat mukavaa yhdessäoloa esimerkiksi kaveri- tai työporukoille.
"Oluen hienous piilee sen lähes rajattomassa makumaailmassa, ja tastingissä pääsee perehtymään juoman moniin puoliin asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella. Uskallan luvata, että maistelussa yllättyy positiivisesti niin oluiden makuun vihkiytynyt harrastaja kuin normaalisti muita juomia suosivakin", Hannula sanoo.
Perinteistä ei suotta luovuta, mutta uudistuakin pitää
Viimeistään korona-aika osoitti, että ravintoloiden pitää luoda uutta selviytyäkseen. Tämä tiedetään myös Konttorissa.
"Uudistuksia tehdään jatkuvasti, pientä pintaremonttia ja hanojen uusimista esimerkiksi. Kuluneen syksyn aikana olemme remontoineet viereistä liiketilaa ja pääsemme sen myötä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin laajemmissa tiloissa", Hannula sanoo.
"Kehitämme myös palvelujamme kaiken aikaa. Muun muassa tastingejä järjestämme myös asiakkaiden tiloissa tai pistämme pystyyn Etäkonttori-nimellä tunnetun pop up -olutbaarin tavaramerkkimme eli jäykän, mutta asiallisen palvelun kera", Hannula jatkaa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Antti HannulaToimitusjohtajaKaupunkiravintolat Oy
Ravintolapäällikkö, Olutravintola Konttori
Kuvat
Linkit
Olutravintola Konttori on oluen asiantuntija
Restbar Group on suomalainen perheyritys, jonka toimialoja ovat ravintola-, catering-, DJ- ja karaokepalvelut sekä henkilöstöpalvelut. Kaupunkiravintolat Oy ja Olutravintola Konttori ovat osa Restbar Groupia.
Olutravintola Konttori on suomalainen oluen asiantuntija, joka tarjoilee jatkuvasti 24 erilaista hanatuotetta, joista 11 vaihtuu nopeasti. Kaiken kaikkiaan Olutravintola Konttorin valikoimassa kiertää noin 1400 eri olutta vuosittain. Olutharrastajien Untappd-sovelluksessa Olutravintola Konttori on Suomen vilkkaimpia vierailukohteita. Olutravintola Konttorin tavoitteena on olla haluttu kumppani panimoille ja maahantuojille kansainvälisesti.
Muut kielet
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restbar Group
Pyynikin Smokehouse savustaa itse ympäri vuoden ja alusta asti käsityönä27.12.2024 09:30:44 EET | Tiedote
Pirkkalassa palveleva Pyynikin Smokehouse on erikoisuus Suomen savustettua lihaa tarjoavalla ravintolakartalla. Hyvin harva ravintola tarjoilee bbq-annokset pöytiin ruokaravintolamiljöössä. Vielä harvempi savustaa käyttämänsä lihat itse paikan päällä. Ympäri vuoden.
Bar Ihku tarjoilee Suomen parasta karaokea15.3.2024 07:30:00 EET | Uutinen
Leviltä maailmanvalloituksensa vuonna 2009 aloittanut Bar Ihku tunnetaan ennen kaikkea ainutlaatuisesta karaoke-elämyksestään, josta pääsevät ilta illan jälkeen nauttimaan niin oman elämänsä supertähdet kuin yleisön puolella viihtyvät illanviettäjätkin. Mitkä ovat Bar Ihkun menestysreseptin ainesosat?
Olutravintola Konttorin ennätykset paukkuivat taas – vuonna 2023 myynnissä 1341 olutlaatua23.1.2024 09:05:00 EET | Tiedote
Tampereen parhaan olutravintolan titteliä kantava Olutravintola Konttori laittoi jälleen ennätyksensä uusiksi. Kun vuotta aiemmin myytyjen olutlaatujen tilastoinnissa päädyttiin hieman yli tuhanteen, kirjattiin vastaava luku vuoden 2023 päätteeksi numeroin 1341.
Finnish beer restaurant’s records hit again – sells 1341 different beer grades in 202323.1.2024 09:05:00 EET | Press release
The well-known Finnish Olutravintola Konttori once again sets new records. While the statistics on beer sales a year earlier ended up at slightly over a thousand, the corresponding figure at the end of 2023 was recorded as 1341.
Pyynikin Smokehousen avajaisia vietetään Pirkkalassa helmikuun alussa5.1.2024 14:56:15 EET | Tiedote
Pirkkalan Suupantorille, kirjaston taloon, avataan 1. helmikuuta ravintola Pyynikin Smokehouse. Pitkään kypsytettyjen lihojen lisäksi ravintola tarjoilee lounasta sekä annoksia myös kevyempään makuun – Pyynikin panimon omia juomatuotteita unohtamatta.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme