Olutravintola Konttori juhlii – 25 vuotta jäykkää mutta asiallista palvelua
Tampereen keskustassa Verkatehtaankadulla sijaitseva Olutravintola Konttori täyttää joulukuussa 25 vuotta. Tuulisella toimialalla saavutus on erittäin merkittävä.

"Ravintolan avaamisesta tulee kuluneeksi 25 vuotta sunnuntaina kahdeksas päivä joulukuuta, mutta jotain erityistä on luvassa koko viikon ajan. Pääasiassa kuitenkin juhlimme työn merkeissä eli asiakkaitamme intohimolla palvellen", Olutravintola Konttorin johtaja Antti Hannula kertoo.
Neljännesvuosisata on ravintola-alalla pitkä aika ja merkittävä saavutus. Konttorin väki suhtautuu siihen tapansa mukaan maltillisella ylpeydellä.
"Olemme onnistuneet tavoitteessamme rakentaa konsepti, joka tavoittaa niin erikoisuuksien perässä saapuvat oluthifistelijät kuin muut viihtyisää miljöötä ja hyvää palvelua arvostavat asiakkaatkin. Sanoisin, että menestyksen salaisuus piilee ihmisissä tiskin molemmin puolin – mahtavat asiakkaamme ja sitoutunut, osaava henkilökuntamme ovat kiitoksen ansainneet", Hannula tiivistää.
Tasting avaa oven oluiden maailmaan
Konttori tunnetaan vaihtuvasta olutvalikoimastaan: ravintolassa on vuosittain tarjoilla noin 1500:aa eri olutlaatua. Konttori on olutharrastajien mekka, mutta samalla pieteetillä palvellaan myös satunnaiset vierailijat.
"Käsittääkseni olutvalikoimamme on Suomen suurin, ja koska siihen joukkoon mahtuu myös paljon harvemmin saatavilla olevia pieneriä ja erikoisuuksia, on meille vuosien varrella muodostunut hyvä suhde koti- ja ulkomaisten panimoiden sekä maahantuojien kanssa. Henkilökuntamme suhtautuu oluisiin intohimolla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan, onhan tavoitteenamme säilyttää asemamme suomalaisen ja jopa pohjoismaisen olutravintolakentän kirkkaimpana tähtenä", Hannula sanoo.
Konttorin henkilökunta jakaa oluttietouttaan järjestämällä tastingejä eli ohjattuja maistelutilaisuuksia, jotka oluen lisäksi tarjoavat mukavaa yhdessäoloa esimerkiksi kaveri- tai työporukoille.
"Oluen hienous piilee sen lähes rajattomassa makumaailmassa, ja tastingissä pääsee perehtymään juoman moniin puoliin asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella. Uskallan luvata, että maistelussa yllättyy positiivisesti niin oluiden makuun vihkiytynyt harrastaja kuin normaalisti muita juomia suosivakin", Hannula sanoo.
Perinteistä ei suotta luovuta, mutta uudistuakin pitää
Viimeistään korona-aika osoitti, että ravintoloiden pitää luoda uutta selviytyäkseen. Tämä tiedetään myös Konttorissa.
"Uudistuksia tehdään jatkuvasti, pientä pintaremonttia ja hanojen uusimista esimerkiksi. Kuluneen syksyn aikana olemme remontoineet viereistä liiketilaa ja pääsemme sen myötä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin laajemmissa tiloissa", Hannula sanoo.
"Kehitämme myös palvelujamme kaiken aikaa. Muun muassa tastingejä järjestämme myös asiakkaiden tiloissa tai pistämme pystyyn Etäkonttori-nimellä tunnetun pop up -olutbaarin tavaramerkkimme eli jäykän, mutta asiallisen palvelun kera", Hannula jatkaa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Antti HannulaToimitusjohtajaKaupunkiravintolat Oy
Ravintolapäällikkö, Olutravintola Konttori
Kuvat
Linkit
Olutravintola Konttori on oluen asiantuntija
Restbar Group on suomalainen perheyritys, jonka toimialoja ovat ravintola-, catering-, DJ- ja karaokepalvelut sekä henkilöstöpalvelut. Kaupunkiravintolat Oy ja Olutravintola Konttori ovat osa Restbar Groupia.
Olutravintola Konttori on suomalainen oluen asiantuntija, joka tarjoilee jatkuvasti 24 erilaista hanatuotetta, joista 11 vaihtuu nopeasti. Kaiken kaikkiaan Olutravintola Konttorin valikoimassa kiertää noin 1400 eri olutta vuosittain. Olutharrastajien Untappd-sovelluksessa Olutravintola Konttori on Suomen vilkkaimpia vierailukohteita. Olutravintola Konttorin tavoitteena on olla haluttu kumppani panimoille ja maahantuojille kansainvälisesti.

Muut kielet
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restbar Group
Ravintola-alan henkilöstöpalveluyritykset yhdistyivät - tavoitteena rakentaa houkuttelevia urapolkuja ravintola-alan osaajille21.3.2025 11:22:59 EET | Tiedote
Tamperelaiset henkilöstöalan yritykset Staffy Oy ja Ahkera Henkilöstöpalvelut Oy yhdistivät voimansa. Hotelli- ja ravintola-alan työntekijöitä Pirkanmaalla ja pohjoisen hiihtokeskuksissa työllistävien yhtiöiden toiminta jatkuu Ahkera Henkilöstöpalvelun nimellä.
Levillä ravintoloiden henkilöstön määrä kymmenkertaistuu talven huippusesongin aikana11.3.2025 10:24:19 EET | Tiedote
Levi Restaurantsin henkilöstön määrä kymmenkertaistuu talven huippusesongin aikana – kausityöntekijöitä houkuttavat kansainvälinen työympäristö ja kunnon talvi. Levin alueella Kittilässä vierailee vuosittain jopa 750 000 matkailijaa. Matkailijoiden muonittamisesta vastaavat alueen 60 ravintolaa, joista peräti kahdeksan kuuluu Levi Restaurantsin ravintolaperheeseen.
Haaveissa ura musiikin ja viihteen parissa? – Popmaster Tourilta potkua DJ-työhön5.3.2025 09:19:00 EET | Tiedote
Popmaster Oy on Suomen johtava DJ- ja karaokepalvelujen tarjoaja juhliin, tapahtumiin ja ravintoloihin. Nyt Popmaster kutsuu alan nykyiset ja tulevat tähdet maksuttomaan verkostoitumis- ja koulutustapahtumaan. Popmaster Tourin kevään keikkapaikat ovat Tampere (17.3.) Helsinki (24.3.) ja Turku (25.3.).
Maailman kalleimpiin kuuluva Blessed-olut maaliskuussa edullisesti Konttorin hanassa5.3.2025 07:45:00 EET | Tiedote
Maailmanlaajuista suosiota nauttivan alaskalaisen Anchorage Brewing Companyn Blessed-olut on olutmaailman hitti. Rajoitetun saatavuuden kallis ja kehuttu maltainen on yleensä tarjolla pullotuotteena, mutta Olutravintola Konttori päätti hankkia oluen hanaan. Reilusti yli sadan euron pullollisen (0,375l) sijaan Konttorista saa ostaa Blessed (2024) -olutta 10 eurolla per desilitra.
One of the World's Most Expensive Beers, Blessed, Now Affordable on Tap at Finnish Beer Restaurant Konttori5.3.2025 07:45:00 EET | Press release
The Blessed beer by Alaska's Anchorage Brewing Company, a global sensation, is now making waves in the beer world. This rare and highly praised malt beverage, typically available only in bottles, will now be on tap at Olutravintola Konttori in Tampere, Finland. Instead of paying well over 100 euros for a 0.375l bottle, customers can enjoy Blessed (2024) for 10 euros per deciliter at Konttori.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme