Osuuskauppa Keskimaa

Ravintola Frans & Sandra uudistuu: huippuammattilaisten suunnittelema ruokalista pohjautuu klassiseen ranskalaiseen keittiöön, ja koko viinilista on saatavilla laseittain

Jaa

Jyväskylän suosittu ranskalaisesta keittiöstä tunnettu Frans & Sandra esittelee uuden, huippuammattilaisten suunnitteleman menun, joka tuo esille Ranskan alueelliset herkut ja makuaarteet. Helmikuusta alkaen asiakkaat pääsevät nauttimaan monipuolisista ruoka- ja juomakokonaisuuksista, jotka tekevät ruokailusta elämyksellisen kokemuksen.

"Uusi menu sisältää klassisia ranskalaisia ruokalajeja, ja olemme tuoneet takaisin myös asiakkaiden suosikkiannoksia vuosien varrelta",  toteaa Frans & Sandran ravintolapäällikkö Saara Tani.
"Uusi menu sisältää klassisia ranskalaisia ruokalajeja, ja olemme tuoneet takaisin myös asiakkaiden suosikkiannoksia vuosien varrelta", toteaa Frans & Sandran ravintolapäällikkö Saara Tani.

Osuuskauppa Keskimaan Original Sokos Hotel Alexandran yhteydessä toimiva Frans & Sandra on osa Frans & les Femmes -ravintolaketjua, joka on tunnettu korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja laadukkaasta palvelusta. Uudistuksen myötä ranskalaistyylinen ravintola tarjoaa entistä houkuttelevamman vaihtoehdon niin arjen hemmotteluun kuin erityisiin juhlahetkiin.

− Alkuvuoden aikana olemme kehittäneet ja kouluttaneet henkilökuntaamme uusien makujen, ruokatuotteiden ja ruokailukokemusten osalta. Uusi menu sisältää klassisia ranskalaisia ruokalajeja, ja olemme tuoneet takaisin myös asiakkaiden suosikkiannoksia vuosien varrelta. Lisäksi olemme laajentaneet valikoimaamme uusilla cocktaileilla, oluilla ja siidereillä. Uusi viinilistamme kattaa Ranskan tärkeimmät viinialueet, ja kaikki viinit, mukaan lukien ranskalaiset suosikit crémant ja samppanja, ovat saatavilla laseittain, iloitsee Frans & Sandran ravintolapäällikkö Saara Tani.

Uudistuksen myötä klassikoksi noussut Frans & Sandran härkäruukku tekee kauan odotetun paluun. Se on päivitetty nykypäivään pitkään haudutetulla häränposkella ja kastikkeeseen on tuotu mielenkiintoista makua kuivatuista tateista. Lisukkeena perunapyree, joka on maustettu ruskistetulla voilla, pikkelöidyillä sinapinsiemenillä ja lehtiyrteillä.

− Uudistettu ruokailukokemus ja uusi menu ovat asiakkaidemme saatavilla ensimmäistä kertaa perjantaina 31.1. Odotamme innolla asiakkailtamme saamaamme palautetta, jonka avulla voimme kehittää palvelukokonaisuuttamme entistäkin paremmaksi, Tani lisää.

Gastronomian huiput mukana uudistuksessa

Uudistusta on ollut toteuttamassa Pahe Cateringin kokeneet gastronomit Pasi Pärssinen ja Heikki Liekola. Pärssinen on keittiöalan ammattilainen, jolla on yli 25 vuoden ura ja monipuolinen kokemus ravintolatoiminnasta, tuotekehityksestä sekä suurten tapahtumien menujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Hän on toiminut Suomen kokkimaajoukkueessa sekä valmentanut tulevia huippukokkeja.

Liekola on kerännyt tietotaitoa kansainvälisissä Michelin-ravintoloissa sekä keittiömestarina Suomen parhaimmiksi rankatuissa ravintoloissa. Hän on Vuoden Kokki 2014 ja osallistunut kokkimaajoukkueessa alan Olympialaisiin. Liekola on kuulunut Suomen Bocuse d´Or -joukkueeseen, minkä lisäksi hän toimii kilpailuvalmentajana ja päätuomarina alan huipputapahtumissa.

− Menussa on nyt teroitettu ja terävöitetty ranskalaista kulmaa ruokaan. Toimme ruuan emämaasta menulle muutamia kaikkien tuntemia klassikkoannoksia huolellisesti alusta asti talossa tehtyinä. Tartar jauhetaan päivittäin itse, kastikkeisiin on haettu syvyyttä kiehtovilla makuyhdistelmillä ja syntisen herkulliset croque monsieur tai quiche lorraine sopivat niin pieneen kuin isompaakin nälkään, kuvaavat Heikki Liekola ja Pasi Pärssinen

Uudistus tuo vetovoimaa jyväskyläläiseen ravintolatarjontaan

Frans & les Femmes -ketju aloitti toimintansa vuonna 1987 Fransmanni-nimellä. Osuuskauppa Keskimaan Original Sokos Hotel Alexandran yhteydessä toiminut Fransmanni uudistui Frans & Sandraksi vuonna 2018. Muut ketjun ravintolat sijaitsevat Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa ja Rovaniemellä.

− Makumaailmaltaan uudistuva Frans & Sandra vahvistaa entisestään Jyväskylän ravintolakulttuuria ja tarjoaa jyväskyläläisille ja kaupungissa vieraileville kiehtovan vaihtoehdon klassisesta rankalaisesta keittiöstä. Ravintola on houkutteleva vaihtoehto niin arjen laatuaikaa arvostaville kuin erityisten juhlahetkien viettäjille, toteaa Original Sokos Hotel Alexandran hotellijohtaja Hannu Nirkkonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, Saara Tani, Frans&Sandran ravintolapäällikkö, 010 785 1052, saara.tani@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa, Hannu Nirkkonen, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Alexandra ja Solo Sokos Hotel Paviljonki, 010 785 1006, hannu.nirkkonen@sok.fi

Kuvat

Pahe Cateringin Pasi Pärssinen koulutti Frans & Sandran keittiöhenkilökuntaa uudistuneen ruokalistan saloihin.
Pahe Cateringin Pasi Pärssinen koulutti Frans & Sandran keittiöhenkilökuntaa uudistuneen ruokalistan saloihin.
Jani Rutanen
Lataa
Uudistuksen myötä ranskalaistyylinen ravintola tarjoaa entistä houkuttelevamman vaihtoehdon niin arjen hemmotteluun kuin erityisiin juhlahetkiin.
Uudistuksen myötä ranskalaistyylinen ravintola tarjoaa entistä houkuttelevamman vaihtoehdon niin arjen hemmotteluun kuin erityisiin juhlahetkiin.
Lataa
Uudistuksen myötä klassikoksi noussut Frans & Sandran härkäruukku tekee kauan odotetun paluun. Se on päivitetty nykypäivään pitkään haudutetulla häränposkella ja kastikkeeseen on tuotu mielenkiintoista makua kuivatuista tateista. Lisukkeena perunapyree, joka on maustettu ruskistetulla voilla, pikkelöidyillä sinapinsiemenillä ja lehtiyrteillä.
Uudistuksen myötä klassikoksi noussut Frans & Sandran härkäruukku tekee kauan odotetun paluun. Se on päivitetty nykypäivään pitkään haudutetulla häränposkella ja kastikkeeseen on tuotu mielenkiintoista makua kuivatuista tateista. Lisukkeena perunapyree, joka on maustettu ruskistetulla voilla, pikkelöidyillä sinapinsiemenillä ja lehtiyrteillä.
Lataa

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä noin 755 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on lähes 140 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme noin 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

ABC Vaajakosken suurteholatausaseman laajennus on valmistunut – lisää latausinvestointeja Keski-Suomeen ensi vuonna20.12.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa on saanut valmiiksi ABC Vaajakosken sähköautojen latausaseman laajennuksen. Laajennuksen myötä aseman latauspaikkamäärä nostettiin kahteentoista ja kokonaisteho 1200 kilowattiin. Keskimaa jatkaa investointeja sähköautojen latausasemien kehittämiseen myös ensi vuonna, jolloin Hirvaskankaalle rakennetaan Keski-Suomen suurin suurteholatausasema.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye