Wolfcom

Uusi Wine & Tapas Helsinki lisää mutkattomia ruokaelämyksiä keskustaan

Jaa

Helsingin ydinkeskustaan, Kampin Narinkkatorin laidalle, on avautunut uusi Wine & Tapas Helsinki. Se tarjoaa töiden jälkeen ja iltaisin laadukkaan sekä kohtuuhintaisen mahdollisuuden nauttia jaettavista tapaksista ja viinistä rennossa tunnelmassa. Päivisin ravintolaan katetaan entuudestaan tunnettu, keskustan suosituimpiin kuuluva buffetlounas.

Kampin Narinkkatorin laidalle on avautunut uusi ravintola Wine & Tapas Helsinki. Se tarjoaa töiden jälkeen ja iltaisin laadukkaan ja kohtuuhintaisen tavan nauttia jaettavista tapaksista ja viinistä rennossa tunnelmassa. ”Haluamme tehdä viinin ja ruoan nauttimisesta helposti lähestyttävää. Meille on helppo tulla viettämään treffi-ilta pitkän kaavan mukaan tai poiketa porukalla viinilasilliselle ennen elokuvaa”, kertoo ravintolajohtaja Ryszard Janik.
Kampin Narinkkatorin laidalle on avautunut uusi ravintola Wine & Tapas Helsinki. Se tarjoaa töiden jälkeen ja iltaisin laadukkaan ja kohtuuhintaisen tavan nauttia jaettavista tapaksista ja viinistä rennossa tunnelmassa. ”Haluamme tehdä viinin ja ruoan nauttimisesta helposti lähestyttävää. Meille on helppo tulla viettämään treffi-ilta pitkän kaavan mukaan tai poiketa porukalla viinilasilliselle ennen elokuvaa”, kertoo ravintolajohtaja Ryszard Janik.

Wine & Tapas Helsingin tiloissa toimi vuodesta 2019 lähtien The Plaza Wine & Craft Beer, joka tuli tunnetuksi erityisesti ydinkeskustan suosituimpiin kuuluvasta lounaasta. Ravintola-alan perheyhtiö Arden Restaurants uudisti nyt suuren ravintolatilansa konseptia. Plazan tilalle avattiin kaksi erikoistunutta ravintolaa: oluisiin ja viskeihin erikoistunut Bierhaus Kamppi sekä täysin uusi Wine & Tapas Helsinki. Suosittu, jopa 300 asiakasta päivässä palveleva lounas jatkaa entisellään.

”Wine & Tapas Helsingin konsepti on selkeä: rentoa, helppoa ja laadukasta. Ruokalista on lyhyt ja yksinkertainen, ja siinä korostuu nimensä mukaisesti annosten jaettavuus ja yhdessä syöminen. Hyvien makujen lisäksi panostamme tunnelmaan ja palveluun, jotka usein ratkaisevat, haluaako asiakas palata takaisin”, kertoo ravintolayhtiö Arden Restaurantsin ravintolajohtaja Ryszard Janik.

Janik on työskennellyt aiemmin mm. Hard Rock Cafen ravintolapäällikkönä sekä kansainvälisen elämysravintolaketjun pohjoismaiden operatiivisena johtajana. Hänellä on myös pitkä kokemus ultraluksukseen erikoistuneen Seabourn Cruises -varustamon palveluksessa.

”Olen maailmalla oppinut laadukkaan palvelun merkityksen ja nähnyt, miten se istuu suomalaiseen kulttuuriin. Ei tarvita kumartelua tai turhia muodollisuuksia, riittää kun pidämme vieraistamme yksinkertaisesti hyvää huolta. Meillä on kansainvälinen tiimi niin keittiössä kuin salissa, joten tunnelma on senkin puolesta hyvin välitön”, lupaa Janik.

Keittiöstä vastaa pitkän kansainvälisen uran tehnyt Jani Pajala. Hän on maailmalla kokannut muun Eleven Madison Parkin omistajan Daniel Hummin ja Meksikossa tähtikokiksi nousseen Drew Deckmanin palveluksessa. Pajalan suunnittelema tapaslista vaihtuu parin kuukauden välein sesongin mukaan ja asiakkaiden suosikkeja myötäillen.

”Tapasravintolan listaa laatiessa tietyt klassikot ovat itsestäänselvyyksiä. Lähtökohtamme on valmistaa hyvistä raaka-aineista ruokaa, joka sopii tasavertaisesti niin pikkunälkään kuin pitkään illalliseenkin. Tapakset maistuvat toki yksinkin, mutta parhaalta ne maistuvat jaettuna”, vinkkaa keittiömestari Jani Pajala.

Nimensä mukaisesti Wine & Tapas Helsinki ammentaa espanjalaisesta tapaskulttuurista, mutta Jani Pajala ei sido itseään yhteen maahan tai keittiöön.

”Meksikossa opin, että hyvällä ruoalla ei ole kotimaata. Se on yhdistelmä parhaita makuja ja käytäntöjä niiden esille saamiseksi. Kotimaista käytämme mahdollisuuksien mukaan ja jo testivaiheessa ehdin huomata, että suomalaiset juustot viedään käsistä. Iberian possuja ei Suomessa kasvateta, mutta kotimaiset sienet taipuvat hyvin tapaksiksi. Suomalaiset kasvikset ovat tunnetusti huippuluokkaa”, lisää yli puolet keittiöurastaan ulkomailla suorittanut Pajala.

Wine & Tapas Helsingin juomavalikoimassa korostuvat tapaksia täydentävät helpot viinit ja Cava-kuohuviinit. Ravintolassa tarjoillaan aromit säilyttävän viinijärjestelmän ansiosta erikoisempia viinejä myös laseittain.

”Haluamme tehdä viinin ja ruoan nauttimisesta helposti lähestyttävää. Meille on helppo tulla viettämään treffi-ilta pitkän kaavan mukaan tai poiketa porukalla viinilasilliselle ennen elokuvaa”, summaa Janik.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ryszard Janik, ravintolajohtaja, Arden Restaurants Oy
+358504317460 ryszard.janik@ardenrestaurants.fi

Kuvat

Wine & Tapas Helsinki -ravintolan Banouarab Oussama on tehnyt pitkän uran helsinkiläisravintoloissa.
Wine & Tapas Helsinki -ravintolan Banouarab Oussama on tehnyt pitkän uran helsinkiläisravintoloissa.
Wine & Tapas Helsinki
Lataa
Wine & Tapas Helsinki sijaitsee ydinkeskustassa, Kampin Narinkkatorin laidalla.
Wine & Tapas Helsinki sijaitsee ydinkeskustassa, Kampin Narinkkatorin laidalla.
Wine & Tapas Helsinki
Lataa
Wine & Tapas Helsingin juomavalikoimassa korostuvat tapaksia täydentävät helpot viinit ja Cava-kuohuviinit.
Wine & Tapas Helsingin juomavalikoimassa korostuvat tapaksia täydentävät helpot viinit ja Cava-kuohuviinit.
Wine & Tapas Helsinki
Lataa
Wine & Tapas Helsinki tarjoaa töiden jälkeen ja iltaisin laadukkaan ja kohtuuhintaisen tavan nauttia jaettavista tapaksista ja viinistä rennossa tunnelmassa.
Wine & Tapas Helsinki tarjoaa töiden jälkeen ja iltaisin laadukkaan ja kohtuuhintaisen tavan nauttia jaettavista tapaksista ja viinistä rennossa tunnelmassa.
Wine & Tapas Helsinki
Lataa
Wine & Tapas Helsinki tarjoaa töiden jälkeen ja iltaisin laadukkaan ja kohtuuhintaisen tavan nauttia jaettavista tapaksista ja viinistä rennossa tunnelmassa.
Wine & Tapas Helsinki tarjoaa töiden jälkeen ja iltaisin laadukkaan ja kohtuuhintaisen tavan nauttia jaettavista tapaksista ja viinistä rennossa tunnelmassa.
Wine & Tapas Helsinki
Lataa
Wine & Tapas Helsingin tiloissa toimi vuodesta 2019 lähtien The Plaza Wine & Craft Beer, joka tunnettiin erityisesti ydinkeskustan suosituimpiin kuuluvasta lounaasta. Ravintolayhtiö Arden Restaurants uudisti nyt suuren ravintolatilansa konseptia. Plazan tilalle avattiin kaksi erikoistunutta ravintolaa: oluisiin ja viskeihin erikoistunut Bierhaus Kamppi sekä täysin uusi Wine & Tapas Helsinki.  Kuvassa Bierhaus Kampin baaritiskiä.
Wine & Tapas Helsingin tiloissa toimi vuodesta 2019 lähtien The Plaza Wine & Craft Beer, joka tunnettiin erityisesti ydinkeskustan suosituimpiin kuuluvasta lounaasta. Ravintolayhtiö Arden Restaurants uudisti nyt suuren ravintolatilansa konseptia. Plazan tilalle avattiin kaksi erikoistunutta ravintolaa: oluisiin ja viskeihin erikoistunut Bierhaus Kamppi sekä täysin uusi Wine & Tapas Helsinki. Kuvassa Bierhaus Kampin baaritiskiä.
Wine & Tapas Helsinki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Helsinki Citycopter kasvaa: toinen liikesuihkukone ja Aerocom Aviation24.9.2025 09:15:17 EEST | Tiedote

Viisi vuotta täyttänyt yksityisomisteinen suomalainen lentoyhtiö Helsinki Citycopter kasvaa. Yhtiö ottaa käyttöön toisen liikesuihkukoneen sekä virallisen yhtiönimensä Aerocom Aviation Oy. Lentokaluston lisäyksellä vastataan yksityis- ja tilauslentojen kysynnän kasvuun sekä tarjotaan yritys- ja yksityisasiakkaille entistä joustavammat palvelut. Korkealaatuisiin yksityislentoihin erikoistunut yhtiö vahvistaa samalla Suomen houkuttelevuutta helposti saavutettavana matkailukohteena. Helsinki Citycopter -brändi jatkaa normaalisti helikopterien tilauslentoihin erikoistuen.

Usva by Terhen Spa juhlii ensimmäistä vuottaan – hyvinvointia ja saunaperinteitä Helsingin ytimessä18.9.2025 13:08:34 EEST | Tiedote

Vuosi sitten avautuneen NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotellin hyvinvointikeskus Usva by Terhen Spa ammentaa inspiraationsa suomalaisesta sauna- ja hoitoperinteestä. Kyseessä ei ole tavallinen hotellin saunaosasto tai day spa, vaan elämyksellinen kokonaisuus, joka kutsuu syventymään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Saunan ja hoitolan lisäksi se käsittää myös täysin varustellun, 300 neliömetrin kuntosalin venyttelyalueineen.

Vuosi huipulla − cocktailbaari Kupoli juhlii merkkipäiväänsä16.9.2025 12:51:30 EEST | Tiedote

Vuosi sitten NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotellin ikonisen tornin kupoliin avautunut Kupoli-cocktailbaari hurmasi hetkessä sekä helsinkiläiset että matkailijat. Klassisia cocktaileja ja pohjoista luontoa yhdistävä konsepti sekä historiallisen voimalan lanterniin rakennettu uniikki tila tarjoavat elämyksen, jonka kruunaavat 360 asteen panoraamanäkymät yli kaupungin kattojen. Kupoliin tullaan uteliaisuudesta, ja palataan yhä uudelleen tunnelman, palvelun ja taidokkaiden juomien vuoksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye