
Digikolikoista ravintola-alan pelastus korona-ahdingossa

Ensimmäistä kertaa Suomessa ravintolassa käyttöön otettu konsepti on win-win-tilanne sekä asiakkaille että yrittäjälle. Happy Hour Restaurants Oy:n digikolikko-asiakkaat saavat muun muassa VIP-kortteja ja monia muita etuja yhtiön ravintoloihin, kuten Oktoberfest-lippuja sekä kutsuja erilaisiin tapahtumiin ja kantisiltoihin.
Digitaalisia kolikoita voi ostaa HHR-ketjun järjestämästä kolikkoannista. Mitä enemmän asiakas ostaa digikolikoita, sitä vähemmän hänen niistä tarvitsee maksaa. Alennusta saa myös alkoholijuomista.
Digikolikot säilyvät kätevästi puhelimen sovelluksessa ja niillä on helppo maksaa kaikissa HHR-ketjun ravintoloissa vain näyttämällä puhelinta.
Konseptissa yhdistyy erilaisia elementtejä kanta-asiakasohjelmista ja digitaalisista maksutavoista. Digikolikkoannin toteuttaa digitoimisto Sterly Oy.
Koronakriisi jättää pitkät jäljet ravintoloyrityksille
HHR-ravintoloiden toimitusjohtaja Tarja Palomäki muistuttaa, että koronakriisi on saattanut ravintolat tukalaan asemaan ja että kriisin seurauksista kärsimme vielä pitkään.
”Teimme viime vuonna osakeannin Storyvillelle, mikä oli jättimenestys. Myimme 200 000 euroa täyteen alle viikossa. Koronakriisin pitkittyminen vaatii uusia toimenpiteitä ja tämä digikolikkoanti on tätä päivää”, Palomäki perustelee.
Ravintolakonsernin omistajat toivovatkin nyt asiakkailtaan vahvaa tukea pitkittyneen koronakriisin aiheuttamien vaikeuksien selättämiseksi.
“Olemme päättäneen selviytyä tästä kriisistä. Tämä on täysin uusi toimintatapa ja innovointi ravintola-alalle”, Palomäki tähdentää.
Happy Hour Restaurants Oy on perheyritys, jonka vanhin ravintola Storyville täytti lauantaina 29. tammikuuta kunnioitettavat 29 vuotta. Rymy-Eetu on jo 14-vuotias. Tarja Palomäen mukaan näiden legendaaristen paikkojen säilymisestä taistellaan nyt.
Pelimaailman liiketoimintamalli ravintoloille
Digitaaliset kolikot maksuvälineinä on tuttu konsepti pelimaailmasta. Erityisesti milleniaalit karttavat perinteisiä kanta-asiakasohjelmia, mutta he ovat tottuneet käyttämään digikolikoita.
”Digikolikkokampanjassa Sterly Oy tuokin käytännössä tietokonepelien liiketoimintamallin perinteisille toimialoille”, toteaa Sterly Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Parviainen.
Lue lisää HHR -ravintoloiden digikolikkoannista ja osta omasi verkkokaupasta osoitteesta https://kolikot.hhr.fi/.
Kiinnostuitko kampanjasta? Toimi näin:
1. Mene sivulle https://kolikot.hhr.fi
2. Valitse haluamasi paketti ostoruudusta (VIP, Pronssi jne.)
3. Syötä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
4. Järjestelmä lähettää puhelimeesi koodin. Kirjoita tämä koodi ostoruutuun.
5. Valitse maksutavoista mieluisin ja maksa ostos.
6. Valmista! Sinulle ilmoitetaan, kun kolikot ovat käytettävissäsi.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Tarja Palomäki, ravintoloitsija, Happy Hour Restaurants, p. 040 500 6633, tarja@hhr.fi
Antti Parviainen, hallituksen puheenjohtaja, Sterly Oy, p. 050 3733 255, antti@sterly.io
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä
Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan – Obolon-olutta on myyty Suomessa yli miljoona litraa23.5.2024 10:59:05 EEST | Tiedote
Suomalaiset oluenystävät ovat ottaneet ukrainalaisen Obolon-oluen omakseen. Obolonia myydään Suomessa jopa enemmän kuin monien perinteisten olutkulttuurimaiden oluita. Menestystarina saa koko ajan jatkoa. Panimon tuotevalikoima laajenee oluista kivennäisvesiin ja long drinkeihin, ja nyt on käynnistynyt myös maltaiden maahantuonti. Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan.
Ravintola Palace Suomen 50 Paras Ravintolaa -äänestyksen ykkönen jo viidennen kerran peräkkäin13.3.2024 14:33:12 EET | Tiedote
Helsinkiläinen Ravintola Palace vei nimiinsä Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen ykkössijan. Ravintola-alan ammattilaiset äänestivät Palacen listan voittajaksi jo viidennen kerran peräkkäin. Ammattilaisten ammattilainen on BasBasin ravintoloitsija Nicolas Thieulon. Paras muutoksentekijä on Grönin keittiömestari Toni Kostian. Äänestys täyttää tänä vuonna 20 vuotta.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -julkistaminen suorana YouTubessa klo 13.00 - linkki lähetykseen13.3.2024 06:00:55 EET | Tiedote
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuus lähetetään Gastro Helsinki -messuilta suorana videolähetyksenä tänään keskiviikkona 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.
KUTSU: Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla12.3.2024 09:47:20 EET | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Gastro Helsinki -messuille keskiviikkoa 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 13.3.1.3.2024 11:53:37 EET | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Gastro Helsinki -messuille keskiviikkoa 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.