Mallaskosken panimo nostaa maljan omalla oluella ikinuorelle K-Citymarket-ketjulle
Mallaskosken panimo on valmistanut K-Citymarket-ketjulle pehmeän maltaisen ja punertavan K-Citymarket 50 Juhlaoluen. Idea yhteisestä juhlaoluesta syntyi viime syksynä, kun seinäjokelaispanimo ja hypermarketketju päättivät juhlistaa molempien merkittäviä virstanpylväitä yhteisen oluen merkeissä. K-Citymarket 50 Juhlaolut on saatavissa K-Citymarketeista maaliskuun alusta lähtien.
”On ilo ja kunnia olla mukana juhlistamassa kaikille suomalaisille tutun KCM-brändin juhlavuotta yhteistyön merkeissä. Ilmassa on vielä kaksinkertaisen juhlan tuntua omankin panimon juhlavuoden vuoksi. Ajatus ja toteutus tuntuivat siksi erityisen hauskalta” kertoo Mallaskosken panimomestari Jyri Ojaluoma.
K-Citymarket 50 Juhlaolut, 4,7 %, on luotu K-ryhmän toiveita kuunnellen. Oluen etiketti on suunniteltu yhdessä ja sitä koristaakin K-Citymarketin virallinen juhlavuoden logo.
Monen oluenystävän mieleen oleva juhlaolut on tasapainoinen, maultaan pehmeän maltainen ja väriltään punertava amber lager. Olut sopii moniin eri tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Se on erinomainen seurustelujuoma ja upea kumppani erilaisille ruokalajeille kuten paistetulle riisille ja curryruoille, erilaisille possuruoille sekä grilliribseille ja -makkaroille.
K-Citymarket-ketjun tarina sai alkunsa vuonna 1971, kun ensimmäinen K-Citymarket-myymälä avattiin Lahden Paavolassa. Tämän päivän K-Citymarket on moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaroita. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia, joissa kaikissa vietetään 50-vuotisjuhlia läpi vuoden.
”K-Citymarket on virkeä viisikymppinen, joka on muuttunut asiakkaidensa mukana koko historiansa ajan. Asiakkaat toivovat valikoimaamme runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Tällä hetkellä he ovat erityisen kiinnostuneita muun muassa erilaisista artesaanioluista. Tämän vuoksi on hienoa päästä vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin tuotteella, jonka pientuottaja on suunnitellut juuri meitä silmällä pitäen”, K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki kuvailee.
Mallaskosken panimo on yksi vanhimmista yhä toiminnassa olevista suomalaisista käsityöläispanimoista. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta, kun panimon perustaja Johan Wallenius aloitti juomien valmistuksen Seinäjoen mylvivän kosken rannalla.
Mallaskosken synkän puhuvat oluet valmistetaan edelleen samaisen hyisen kosken varrella samaa perinnehiivaa käyttäen ja samalla periksi antamattomalla elämän asenteella. Kuluva vuosi on Mallaskoskelle pelkkää juhlaa, jota vietetään niin uusien tuotteiden kuin erilaisten tapahtumien merkeissä.
K-Citymarket 50 Juhlaolut
Oluttyyli: Amber lager
Maltaat: Pils, Vienna, Crystal ja Black
Humalat: Magnum ja Cascade
EBU: 32
Alkoholiprosentti: 4,7 %
Pakkaus: 33 cl, kierrätystölkki
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Daniel Wallenius
p. 040 662 1499
daniel@mallaskoski.com
www.mallaskoski.com
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä
Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan – Obolon-olutta on myyty Suomessa yli miljoona litraa23.5.2024 10:59:05 EEST | Tiedote
Suomalaiset oluenystävät ovat ottaneet ukrainalaisen Obolon-oluen omakseen. Obolonia myydään Suomessa jopa enemmän kuin monien perinteisten olutkulttuurimaiden oluita. Menestystarina saa koko ajan jatkoa. Panimon tuotevalikoima laajenee oluista kivennäisvesiin ja long drinkeihin, ja nyt on käynnistynyt myös maltaiden maahantuonti. Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan.
Ravintola Palace Suomen 50 Paras Ravintolaa -äänestyksen ykkönen jo viidennen kerran peräkkäin13.3.2024 14:33:12 EET | Tiedote
Helsinkiläinen Ravintola Palace vei nimiinsä Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen ykkössijan. Ravintola-alan ammattilaiset äänestivät Palacen listan voittajaksi jo viidennen kerran peräkkäin. Ammattilaisten ammattilainen on BasBasin ravintoloitsija Nicolas Thieulon. Paras muutoksentekijä on Grönin keittiömestari Toni Kostian. Äänestys täyttää tänä vuonna 20 vuotta.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -julkistaminen suorana YouTubessa klo 13.00 - linkki lähetykseen13.3.2024 06:00:55 EET | Tiedote
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuus lähetetään Gastro Helsinki -messuilta suorana videolähetyksenä tänään keskiviikkona 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.
KUTSU: Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla12.3.2024 09:47:20 EET | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Gastro Helsinki -messuille keskiviikkoa 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 13.3.1.3.2024 11:53:37 EET | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Gastro Helsinki -messuille keskiviikkoa 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.