Tilaa tiedotteet antamalla sähköpostiosoitteesi. Voit perua tilauksen milloin tahansa.
Vuonna 2010 perustetun Verso Foodin missiona on kehittää ja valmistaa maukasta ruokaa suomalaisesta härkäpavusta. Vantaalla sijaitsevan Verso Foodin liikevaihto oli noin 6 miljoonaa euroa vuonna 2018, ja siellä työskentelee 17 työntekijää. Yritys investoi parhaillaan uuteen tuotantolaitokseen Kauhavalle Etelä-Pohjanmaalle. Suomessa Verso tunnetaan Härkis®- ja Verso®-brändeistään.
Verso Foodin toimitusjohtaja Tomi Järvenpää ja hallituksen puheenjohtaja Leena Saarinen.
Vuonna 2010 perustetun Verso Foodin missiona on kehittää ja valmistaa maukasta ruokaa suomalaisesta härkäpavusta. Vantaalla sijaitsevan Verso Foodin liikevaihto oli noin 6 miljoonaa euroa vuonna 2018, ja siellä työskentelee 17 työntekijää. Yritys investoi parhaillaan uuteen tuotantolaitokseen Kauhavalle Etelä-Pohjanmaalle. Suomessa Verso tunnetaan Härkis®- ja Verso®-brändeistään.