27 Hakutuloksetpalsternakka

Ruokatieto Yhdistys ry

Kuulammen koulu tuunasi perinneruoat ja vei Ruokavisan voiton11.4.2025 18:02:42 EEST | Ruokatieto Yhdistys ry | Tiedote

Tyrnäväläisen Kuulammen koulun oppilaat kokkasivat itsensä tämän vuoden Ruokavisan voittoon. Kuulammen menun pääruoassa kaikille tuttu uunilohi oli kääräisty letin muotoon ja höystetty herkullisesti fenkolilla sekä tuunattu taitavasti mausteilla. Todella tiukassa finaalissa kunniamaininnat saivat myös upeasti suoriutuneet Posion peruskoulu ja Kuivaniemen koulu Iistä.
Apetit Oyj

Suositulle Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihville uusi maku – Klassisiin perunapakasteisiin uutuustuote21.2.2025 10:30:00 EET | Apetit Oyj | Tiedote

Suosikkituote Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvi saa rinnalleen herkullisen uutuusmaun: Lime & Lempeä chili. Samalla klassiset perunapakasteet laajenevat Apetit Kotimaiset Perunaviipaleilla, ja uuni- ja grillikasvisten ystäville on tarjolla uusi makuelämys: Apetit Uuni- & Grillikasvis Paahdettu valkosipuli. Apetitin kevään uutuudet ovat saatavilla ruokakaupoissa maaliskuun alusta alkaen.
Apetit Oyj

Apetitin uusista keittoaineksista kattilallinen keittoa - klassikko-kotelokeitot helpottaneet suomalaisten ruokahetkiä yli 25 vuotta28.11.2023 09:30:00 EET | Apetit Oyj | Tiedote

Apetitin arkiruokaklassikot, eli pakastekeitot ovat helpottaneet suomalaisten ruokahetkiä jo yli 25 vuotta. Pakastekeitot taipuvat jopa vohveleiden raaka-aineeksi. Syksyllä Apetit toi kotelokeittojen kaveriksi kauppojen valikoimiin uudet keittoainespussit, joista voi vähällä vaivalla valmistaa keittoa kerralla vaikka koko perheelle.
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Juureksia jouluun järjellä ja tunteella28.11.2022 13:39:15 EET | Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry | Tiedote

Juurekset kuuluvat tänä vuonna joulukauteen ehkä perustellummin kuin milloinkaan. Kotien ruokavalinnoissa painottuvat nyt järkivalinnat, koska niin ruoan kuin energiankin hinnat ovat nousseet. Kun etsitään fiksuja vaihtoehtoja, nousevat juurekset, peruna, sipulit ja kaalit ihan ykköskaartiin. Nämä ovat se runko, jota sitten täydennetään muilla ruokatarvikkeilla, jotta terveellinen ja turvallinen ruokavalio toteutuu.
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Arvosta ruokaa - älä heitä sitä roskiin – ensi viikolla vietetään hävikkiviikkoa9.9.2021 11:43:50 EEST | Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry | Tiedote

Hävikkiviikkoa vietetään joka syksyiseen tapaan syyskuun puolivälissä. Hävikkiviikko 13.9.-19.9. keskittyy ja kannustaa ruokahävikin vähentämiseen. Ruokahävikki on roskiin päätynyttä ruokaa, jonka synty olisi voitu välttää ennakoimalla ruuan kulutusta paremmin tai valmistamalla ja säilyttämällä ruoka toisin. Ruokaa heitetään roskiin miljoonia kiloja. Nelihenkinen perhe heittää vuosittain ruokaa roskiin jopa 500 eurolla.
Palvelukeskus Helsinki

Itämeripäivä tuo Itämeren kalaherkut 75 000 helsinkiläisen lautasille - fisuburgerin ja -pihvin muodossa nautitaan jopa 4500 kiloa lahnaa ja silakkaa25.8.2021 10:39:14 EEST | Palvelukeskus Helsinki | Tiedote

Itämeripäivää vietetään jälleen 26.8. Palvelukeskus Helsinki on tänäkin vuonna mukana tekemässä tekoja Itämeren hyväksi ja tarjoilee ruokapalveluissaan päiväkodeissa, kouluissa ja hoitoalalla päivän aikana yhteensä noin 4500 kiloa Itämeren kalaa. Lähimeren kalaherkuista pääsee nauttimaan noin 75 000 helsinkiläistä taaperoista senioreihin.
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Juureksia arkeen ja juhlaan20.11.2020 07:37:00 EET | Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry | Tiedote

Avomaan viljelijät nostivat juuressadot varastoihinsa lokakuussa, ja nyt niitä riittää monipuolisesti koko talvikauden ajaksi. Aika moni suomalainen on tottunut käyttämään juureksia lähes päivittäin, mutta aika yksipuolisesti ja pieniä määriä. Joulun juhlakautenakin juureksia maistellaan useimmiten vain rosollina ja lanttu- ja porkkanalaatikoissa. Juurestottumuksia on syytä ravistella!
Palvelukeskus Helsinki

Itämeripäivänä kalaherkkuja tarjotaan 75 000 helsinkiläiselle – fisuburgeri valtaa Palvelukeskus Helsingin koulut ja päiväkodit26.8.2020 11:11:07 EEST | Palvelukeskus Helsinki | Tiedote

Itämeripäivänä 27. elokuuta Itämeren kala valtaa Helsingin kouluravintolat, päiväkodit, seniorikeskukset, sairaalat ja henkilöstöravintolat, kun Palvelukeskus Helsinki tarjoaa kalaruokaa kaikille asiakkailleen taaperoista senioreihin – yhteensä noin 75 000 helsinkiläiselle. Päivän aikana Itämeren kalaa käytetään ruokapalveluissa jopa 4 500 kg.
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye