32 Hakutuloksetterveellinen ravintola

Wolfcom

Finnjävel tuo röpörieskan Helsingin parhaalle aamiaiselle15.4.2025 12:07:44 EEST | Wolfcom | Tiedote

Ainutlaatuisista hotelleistaan tunnettu NH Collection juhlistaa 10-vuotista taivaltaan maailman metropoleissa. Suomeen korkeatasoinen hotelliketju saapui 2024, kun Seurahuoneen ja Uuden ylioppilastalon historiallisiin kiinteistöihin avautui NH Collection Helsinki Grand Hansa. Kymmenen NH Collection -hotellia Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa tuo juhlavuoden kunniaksi aamiaiselleen paikallisen huippuravintolan luoman annoksen. Helsingissä juhla-annoksesta vastaa maailman ainoa suomalaisesta ruokaperinteestä ammentava Michelin-tähtiravintola Finnjävel.
Foodora

Kysely: Kuitupitoinen, vähemmän prosessoitu ja vähäsuolainen ruoka on suomalaisten mielestä terveellistä – kotiin tilataan silti herkkuruokia16.9.2024 11:32:00 EEST | Foodora | Tiedote

Foodoran teettämän kyselyn* mukaan suomalaiset tuntevat hyvin terveellisen ruokavalion kulmakivet. Kun ravintolassa halutaan syödä terveellisesti, toivovat suomalaiset ruoalta muun muassa vähemmän prosessointia, terveellisiä rasvoja sekä kuitupitoisuutta. Tällöin ruokalistalla nähtäisiin mieluiten kalaa ja kasviksia. Foodoralla suosituimpien annosten paikkaa pitävät kuitenkin sitkeästi hampurilaiset ja pizza.
Wolfcom

Nuoret kokit loistivat street food -resepteillä Mestarikoulu-kilpailussa15.3.2024 12:47:01 EET | Wolfcom | Tiedote

Yllätystehtävänä moderni katuruoka Vaasan Street Food Sub Sandwichilla Ravintola-alan opiskelijoille suunnattu kaksipäiväinen Mestarikoulu-kilpailu haastoi Suomen seuraavat tähtikokit Gastro Helsinki -messuilla. Messuvieraiden ja ammattilaistuomariston edessä käydyn kilpailun finaalin yllätystehtävänä oli moderni katuruoka Vaasan Street Food Sub Sandwhich -uutuusleipiä hyödyntäen. Mestarikoulu-finaalin street food -haasteen voittivat ukrainalaiset Yuliia Bodenko ja Hanna Shevchenko, jotka opiskelevat ravintola- ja catering-alaa Mäntsälän Keudassa. Kokonaiskilpailun voitto meni Espoon Omnian Jenni Poolalle ja Kuro Tomperille.
Työterveyslaitos

Laajan kyselyn tulos: Palvelualoilla panostettava perehdytykseen – uusi opas tarjoaa ratkaisuja24.1.2023 08:30:00 EET | Työterveyslaitos | Tiedote

Kokemukset perehdytyksen laadusta ovat heikentyneet palvelualojen työntekijöiden joukossa. Lisäksi lähes kaksi kolmesta työntekijästä on harkinnut työnantajan vaihtoa. Myös kiireen kokemus on kasvanut huomattavasti. Tiedot selviävät laajasta kyselytutkimuksesta. Erityisesti työvoimaintensiiviset, runsaasti nuoria ja maahanmuuttajataustaisia työllistävät palvelualat, tarvitsevat tukea perehdytystyöhön. Ratkaisuja tarjoaa Työterveyslaitoksen uusi digitaalinen opas.
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Moderneja säilykkeitä, vähäkalorista sushia, savustettua valmisruokaa… - mikä on seuraava suomalainen hittiruoka?7.12.2022 21:00:00 EET | SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta | Tiedote

Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa luodaan jo neljättä kertaa uusia ruokahittejä kaupan hyllyille. Uudella tuotantokaudella kilpailee tuttuun tapaan kuusi finalistia, joiden tuotteissa nähdään suomalaisten kekseliäisyyttä. Ohjelmasta on aiemmin noussut Falleron ja Boltsin kaltaisia menestyksiä.
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Hinta, helppous ja hyvinvointi korostuvat nyt ruokaostoksilla, vaikkakin yksilöllisinä valintoina30.11.2022 11:00:00 EET | SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta | Tiedote

Ruoan hinta puhuttaa nyt ehkä enemmän kuin koskaan. Hinta onkin tällä hetkellä merkittävin ruoan ostamiseen vaikuttava asia. Muita tämän hetken merkittävimpiä trendejä ovat helppous ja hyvinvointi. Kuluttajakäyttäytyminen on myös yhä näkyvämmin yksilöllistä: siinä missä valtatrendinä vastuulliset valinnat uhkaavat monella jäädä hintaherkkyyden alle, on tietyille asiakasryhmille samaan aikaan vastuullisuus tärkein asia ruokakaupassa.
Työterveyslaitos

Nuorten työhyvinvointi heikentyi palvelualoilla – palautumiseen ja perehdytykseen kannattaa panostaa15.6.2022 08:30:00 EEST | Työterveyslaitos | Tiedote

Alle 35-vuotiaat palvelualojen työntekijät kokevat työhyvinvointinsa huonommaksi kuin vuosi sitten, kertoo Työterveyslaitoksen kyselytutkimus. Sekä työvoimapula että korona-ajan vaikutukset heijastuvat tuloksissa. Kokemukset työyhteisöistä ovat nuorilla kuitenkin myönteisempiä kuin vanhemmilla työntekijöillä, mikä on hyvä lähtökohta työhyvinvoinnin kehittämistyölle. Asiantuntijat kannustavat tekemään parannuksia työkykyjohtamiseen ja siinä erityisesti töiden organisointiin, sosiaaliseen tukeen, palautumistaitoihin ja perehdyttämiseen.
Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan suurin hypermarket uudistuu – Kalevan Prismaan suosikkitoimijoiden ravintolakatu1.3.2022 07:00:00 EET | Pirkanmaan Osuuskauppa | Tiedote

Kauppareissut Kalevassa herkullistuvat pian kertaheitolla, kun Jungle Juice Barin, Siipiweikkojen, Golden Unicornin ja jo ennestään Prismassa toimivan Itsudemon muodostama uusi ravintolakatu aukeaa keskelle myymälää. Kauppa uudistuu myös muilta osin: hevi- ja leipäosasto remontoidaan, ja käyttötavarapuolelle saadaan ulkoilulle omistettu outdoor-osasto.
Wolfcom

Story leipoi suomalaiset kesäklassikot hapanjuuripizzaksi28.5.2021 09:55:00 EEST | Wolfcom | Tiedote

Ravintola Storyn koronasulun aikana esittelemä hapanjuuripizza nousi nopeasti pizzanystävien uudeksi suosikiksi. Maullaan ja rakenteellaan mainetta saavuttanut artesaanipizzalista saa nyt jatkoa Suomen kesän klassisista mauista. Kotimaisiin 00-jauhoihin leivottu sesonkipizza täytetään Suomen ensimmäisillä uusilla perunoilla, silakalla, hapankaalilla, hävikkitomaattikastikkeella ja helsinkiläisellä akvaviitilla.
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye