Logomo Kitchenissä perinneruokaa Huru-ukkojen tapaan 25.-29.1.2016

Huru-ukot eli Senior Reijo Haapanen (71) ja Junior Markku Kiiski (65) ovat kaksi turkulaista pitkän linjan keittiömestaria, jotka ovat tulleet tunnetuiksi wanhaan malliin valmistetuista, konstailemattomista kotiruoista. Mestarit jakavat kokkausvinkkejä ja perinnereseptejä mm. Turun Sanomien Extra-liitteessä ilmestyvällä palstalla sekä vauhdikkailla kokkausvideoillaan.
Huru-ukot ovat luonnollisesti ylpeitä suomalaisesta ruokaperinteestä ja raaka-aineista – siis ihan tavallisesta arkiruuasta. Tämä ajatus on myös perinneruokaviikon lähtökohta, kertoo Logomo Kitchenin keittiömestari Sirpa Heikkilä. Tammikuun viimeisen viikon aikana meillä tullaan näkemään perinteisiä ruokia, jotka lounaspöydissä ovat kuitenkin melko harvinaisia vieraita kuten läskisoosi ja silakkalaatikko. Perinneruokaviikko onkin oiva tilaisuus tulla pitkästä aikaa - tai ehkä jopa ensi kertaa - maistelemaan suomalaisia perinneruokalajeja, vinkkaa Sirpa, joka itse odottaa viikolta erityisesti karjalanpaistia ja kaalikääryleitä.
Menun suunnitelleet Huru-ukot Senior ja Junior ovat itse paikalla Logomo Kitchenissä maanantaista keskiviikkoon, ja lupaavat jakaa vinkkejä ja opastaa vaikkapa erinomaisen silakkalaatikon tai piparjuurilihan saloihin. Lounas on tarjolla tavalliseen tapaan ma-pe 25.-29.1. klo 10:30-14:30, tavalliseen lounasbuffetin hintaan (9,90€/hlö).
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Keittiöpäällikkö Sirpa Heikkilä
Logomo Kitchen / Sunborn Catering Oy
sirpa.heikkila@sunborncatering.com | 044 756 7875
Avainsanat
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Logomo Kitchen
Logomo Kitchenin ruokateemaviikot saavat jatkoa - nyt Kitchen goes Thai!10.2.2016 13:20:00 EET | Tiedote
Logomo Kitchenin lounaalla tarjoillaan tulevalla viikolla 15.-19.2. lempeän tulisia Aasian makuja, kun maineikas ravintola Thai Garden Naantalin Kylpylästä lainaa kokkejaan Kitcheniin. Lounaslistalla nähdään taiten valmistettuja, autenttisia thai-ruokia kuten tom yam goong -keittoa, gaeng gari phak -tofua ja matsaman gai -broileria.
Kaupungin lapsiystävällisimmät brunssit löytyvät Logomo Kitchenistä5.9.2013 09:30:00 EEST | Tiedote
Logomo Kitchen järjestää syksyllä neljä erityisesti lapsiperheille suunnattua brunssia. Lastenbrunsseja järjestetään Kitchenissä syys-joulukuussa aina kuukauden toisena lauantaina. Muina viikonloppuina pyörivät normaalisti Kitchenin suositut lauantaibrunssit. Lastenbrunsseilla on luvassa myös lapsia hauskuuttavia esiintyjiä.
Logomo Kitchen goes Thai12.2.2013 09:30:00 EET | Tiedote
Logomo Kitchenin lounasasiakkaita ilahdutetaan helmikuussa thaimaalaisen keittiön lempeän tulisilla herkuilla. Naantalin Kylpylän Thai Garden -ravintolan palkittu ja kokenut keittiömestari Manit Poonhiran saapuu vierailevaksi tähdeksi Kitchenin keittiöön 11.-22. helmikuuta.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme