Mediakutsu: KOREALAISEN KEITTOKIRJAN ”BAP” JULKISTUS RAVINTOLA PERHOSSA 29.9. KLO 14
Kirjanjulkistustilaisuuden järjestää Korean suurlähetystö yhteistyössä Ravintola Perhon kanssa. Korean suurlähettiläs isännöi julkistustilaisuutta.
Ravintolakoulu Perhon opiskelijat valmistavat keittokirjan reseptien mukaan tehtyjä korealaisia ruokia, joita tilaisuudessa on maisteltavana.
Keittokirjassa on erilaisia helppoja reseptejä, joiden valmistamiseen tarvittavat, useimmat raaka-aineet kuluttaja saa hankittua lähikaupasta. Kirjassa esitellään lisäksi korealaista ruokakulttuuria ja sen historiaa.
Kirjasta julkaistaan samalla myös sähköinen versio.
Liitteet: The cover page and the TOC
Ilmoittaumiset: anne.rasanen@perho.fi
Lisätiedot:
Mervi Vilén-Peltoniemi
040 738 9375
Anne Räsänen
050 524 9678
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Haaga Instituutti -säätiö/Haaga-Perho
Suomeen ensimmäinen nuorten ammattitaidon EM-kultamitali kokkilajissa14.12.2016 11:26:31 EET | Tiedote
TIEDOTE 14.12.2016. 19-vuotias Ravintolakoulu Perhon kasvatti Johan Kurkela teki historiaa nuorten ammattitaidon EM-kilpailuissa voittamalla Suomeen kautta aikojen ensimmäisen kultamitalin kokkilajista. EuroSkills 2016 kilpailut pidettiin Göteborgissa 30.11.- 4.12.2016.
ROBOTTI KAATAA KUOHUVIINIÄ RAVINTOLAKOULUN VALMISTUJAISISSA1.6.2016 11:13:56 EEST | Tiedote
Palvelurobotiikkaa Ravintolakoulu Perhon valmistujaisissa 2.6.
Ruokakulttuurin moniottelija Kim Palhus Suomen Gastronomien Seuran johtoon5.4.2016 10:38:45 EEST | Tiedote
Suomen Gastronomien Seura ry:n 30.3.2016 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin seuran uudeksi puheenjohtajaksi keittiömestari, ravintoloitsija Kim Palhus.
Roux on Vuoden ravintola 201616.2.2016 14:00:00 EET | Tiedote
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2016 -tunnustuksen lahtelaiselle ravintola Rouxille. Vuoden ravintola -valinnasta 31 vuoden ajan vastanneet gastronomit perustelevat valintaansa Rouxin pitkäjänteisellä työllä korkealaatuisen klassisen ranskalaisen keittiötaiteen vaalimiseksi. Jo yhdeksänvuotias ravintola Roux on kunniakkaasti kantanut Lahden parhaan ravintolan titteliä avaamisestaan lähtien ja panostanut erinomaisen ruoan lisäksi myös maamme parhaimpaan palveluun.
Ravintola-alan PRO-tunnustuspalkinnot jaettiin 14. kerran. Pro-Opettaja kategorian voittajaksi valittiin Ravintolakoulu Perhon opettaja Jarmo Åke2.2.2016 11:13:32 EET | Tiedote
Ravintola-alan parhaimmistoa palkittiin 28.1. Helsingissä Wanhassa Satamassa järjestetyssä PRO-gaalassa, johon oli kerääntynyt yli 600 alan ammattilaista seuraamaan palkintojenjakoa. Tunnustuspalkinto jaettiin 13 kategoriassa, ja valinnan teki arvovaltainen tuomaristo. Voittajia valittaessa vaakakupissa painoivat ammattitaidon lisäksi myös esikuvallisuus ja asenne. PRO-patsas on jaettu nyt jo 14 kertaa ja vuosien aikana tunnustuksen ansioituneesta työstään on saanut jo yli 200 ravintola-alan ammattilaista.